Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  10:38:46

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκαλύπτει πώς γνώρισε και ερωτεύτηκε τη σύντροφό του Θεοδώρα Πεταλάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο επίκεντρο για άλλη μια φορά και όχι για λόγους που αφορούν αποκλειστικά το τένις. Ο παγκοσμίου φήμης τενίστας πρόσφατα πέτυχε επί του θρυλικού Ράφα Ναδάλ μια από τις σημαντικότερες νίκες της καριέρας του και «πέταξε» για τον ημιτελικό του Australian Open, όμως ένα ιδιαίτερο μήνυμα on camera προκάλεσε συζητήσεις στα social media.

tsitsiΠιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το φινάλε του συγκλονιστικού προημιτελικού έγραψε στην κάμερα κατά την καθιερωμένη αφιέρωση του νικητή: «Τ.Ρ. that's for you» (Θ.Π. αυτό είναι για εσένα) και πρόσθεσε τρία φιλιά. Τα social πήραν φωτιά όπως και οι αναζητήσεις στο Google για την αγαπημένη του, η οποία είναι η Θεοδώρα Πεταλάς.

Και μπορεί να έχουμε δει αρκετές φωτογραφίες του Στέφανου Τσιτσιπά με τη σύντροφό του από διακοπές και βόλτες, όμως δεν έχει μιλήσει δημοσίως για τον έρωτά του με τη Θεοδώρα Πεταλάς.

Αυτή τη φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε την εξαίρεση και αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Down Town το παρασκήνιο της γνωριμίας τους.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πώς γνωρίστηκε με τη σύντροφό του, Θεοδώρα Πεταλάς

«Γνωριζόμαστε εδώ και τρία χρόνια μέσω οικογενειακών φίλων. Πρωτοσυναντηθήκαμε στη Νέα Υόρκη και μου άρεσε πολύ ως κοπέλα, αλλά ήμουν ντροπαλός τότε και δεν εξέφρασα τα συναισθήματά μου. Πριν από δύο χρόνια, όμως, πάλι στη Νέα Υόρκη, της ζήτησα να βγούμε ραντεβού, να πάμε στο Μπρούκλιν για φωτογραφίες και νομίζω ότι της άρεσε. Έβγαλα μερικές φωτογραφίες οι οποίες μέχρι και σήμερα είναι οι αγαπημένες μου. Είναι ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει πολύ, με έχει φέρει σε σοβαρή ισορροπία και τρέφω πολλά συναισθήματα για εκείνη», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline