Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  22:29:03

Οι αλλιώτικες κρουαζιέρες του Ρίτσαρντ Μπράνσον στο Αιγαίο

Τον Πειραιά διάλεξε για βάση του νέου της κρουαζιερόπλοιου, του Resilient Lady, η Virgin Voyages, του δισεκατομμυριούχου Ρίτσαρντ Μπράνσον.

Το νέο κρουαζιερόπλοιο, το τρίτο που προστίθεται στο στόλο της Virgin, θα ξεκινήσει τα ταξίδια του το καλοκαίρι του 2022 και από την 1η Ιουλίου θα προσφέρει δύο επταήμερες κρουαζιέρες στη Μεσόγειο.
Η πρώτη κρουαζιέρα θα ξεκινά από την Αθήνα πριν να πλεύσει προς τη Σαντορίνη, τη Ρόδο, την Κρήτη και τη Μύκονο. Η δεύτερη θα ξεκινά και πάλι από την Αθήνα, για να μεταφέρει τους επιβάτες της στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, το Κότορ του Μαυροβουνίου, την Κέρκυρα και το Αργοστόλι.

Η πρώτη κρουαζιέρα της Virgin Voyages, με το πλοίο Scarlet Lady, είχε ανακοινωθεί τον Ιανουάριο του 2019. Το κρουαζιερόπλοιο επρόκειτο να αρχίσει τα ταξίδια του από το Μαϊάμι στην Καραϊβική την 1η Απριλίου 2020, όμως εξαιτίας της πανδημίας, η έναρξη έχει μετατεθεί για τον Ιούλιο του 2021, σύμφωνα με το περιοδικό People.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline