Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  17:45:33

Σε σοκ Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ μετά τη συνέντευξη Μέγκαν-Χάρι: «Oι συνομιλίες θα μπορούσαν να γίνουν ιδιωτικά»

Τρεις ημέρες μετά τη συνέντευξη Χάρι και Μέγκαν, πηγή έρχεται να αποκαλύψει τις σκέψεις του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

«Γουίλιαμ και Κέιτ βρίσκονται σε σοκ μετά τα όσα είπαν Μέγκαν και Χάρι», δήλωσε πηγή στο Us Weekly. «Αυτό που τους σόκαρε περισσότερο είναι οι αυτοκτονικές σκέψεις και τα όσα ειπώθηκαν για τη βασιλική οικογένεια και το χρώμα του Αρτσι. Γουίλιαμ και Κέιτ γνώριζαν ορισμένα από τα προβλήματά τους στο παλάτι, αλλά όχι σε αυτή την έκταση», προσθέτει.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον «αισθάνονται φρικτά» για τους Μέγκαν και Χάρι, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, «ήλπιζαν ότι δεν θα προσπαθήσουν να "ρίξουν" τη βασιλική οικογένεια» στην τηλεόραση.

«Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ θεωρούν ότι οι συνομιλίες θα μπορούσαν να γίνουν ιδιωτικά», πρόσθεσε η πηγή στο Us.

Οι δηλώσεις της πηγής δεν απέχουν πολύ από την ενημέρωση που έδωσε πρόσφατα η βασιλική δημοσιογράφος Katie Nicholl στο Entertainment Tonight.

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ήταν πολύ απογοητευμένος από τη συνέντευξη και η Κέιτ αισθάνθηκε απαίσια που έπαιξε τόσο μεγάλο ρόλο, κάνοντας τη Μέγκαν Μαρκλ να κλάψει πριν από τον γάμο της.

Στην εκρηκτική συνέντευξη, η Μέγκαν Μαρκλ δεν δίστασε να μιλήσει για τα όσα έγιναν πριν από τον γάμο της με πρωταγωνίστριες την ίδια και την Κέιτ Μίντλετον. «Λίγες ημέρες πριν από τον γάμο ήταν αναστατωμένη σχετικά με ένα κοριτσίστικο φόρεμα. Με έκανε να κλάψω, με πλήγωσε πολύ. Ωστόσο, μου πρόσφερε λουλούδια, ζητώντας συγγνώμη στη συνέχεια. Απολογήθηκε. Και σε σχέση με όσα γίνονταν εκείνη την περίοδο, όπου όλοι προσπαθούσαν να μου συμπαρασταθούν δεδομένου του τι συνέβαινε με τον πατέρα μου, δεν έβγαζε νόημα όλα αυτό», είπε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline