Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μήνυμα από τη βασίλισσα Ελισάβετ για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Το δικό της μήνυμα στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για την επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης του 1821.

Το δικό της μήνυμα στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για την επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης του 1821.

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα, τίμησαν με την παρουσία τους στην Αθήνα την ιστορική επέτειο συμπλήρωσης 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης του 1821, όμως το μήνυμά της για την 25η Μαρτίου έστειλε και η βασίλισσα Ελισάβετ.

Το μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ

«Με τη σημαντική ευκαιρία της 200ης επετείου από την έναρξη του Ελληνικού Πολέμου της Ανεξαρτησίας, θα ήθελα να μεταφέρω τα συγχαρητήριά σας στην Εξοχότητά σας, μαζί με τις καλύτερες ευχές μου στον λαό της Ελλάδας. Μετά από μια δύσκολη χρονιά, είμαι βέβαιος ότι οι διακοσαετές εορτασμοί θα φέρουν την υπόσχεση για καλύτερες εποχές, ενισχύοντας παράλληλα τη ζεστασιά των σχέσεων μεταξύ των δύο κυβερνήσεων και των λαών μας» ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα της βασίλισσας.

Μάλιστα, το μήνυμα αναρτήθηκε και στον επίσημο λογαριασμό της Βασιλικής Οικογένειας στο Twitter. Παράλληλα, με ανάρτηση στο Twitter αποχαιρέτησε την Ελλάδα ο πρίγκιπας Κάρολος.
«Η επίσκεψη των ΑΒΥ Πρίγκιπα της Ουαλίας και Δούκισσας της Κορνουάλης στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε. Θερμές ευχαριστίες σε όλους για τη θερμή φιλοξενία» σημείωσε.

Πολυμέσα