Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  14:36:18

Τσιτσιπάς: «Με λένε Ανδρέα και έχω 36 κερδίσει 36 Grand Slam»

Απολαυστικός ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο βίντεο του Tennis TV της ATP όπου ο Έλληνας πρωταθλητής μαζί με άλλα μεγάλα ονόματα του τένις κλήθηκαν να συμμετάσχουν στο παιχνίδι με τίτλο «Δώσε τη λάθος απάντηση».

Οι κανόνες του παιχνιδιού ιδιαίτερα απλοί... Σ' όλους τους συμμετέχοντες γίνονται οι ίδιες ερωτήσεις, αλλά σε αντίθεση με τα υπόλοιπα παιχνίδια ο στόχος είναι να απαντήσεις λάθος! Κι όσο πιο λάθος η απάντηση τόσο περισσότερο... γέλιο πέφτει.

«Ποιο είναι το όνομα σου;», «Ποιος είναι πρόεδρος των ΗΠΑ», «Ονόμασε ένα Ολυμπιακό άθλημα», «Πες το Big-3 του τένις», «Το σημαίνουν τα αρχικά ATP», «Πες ένα φρούτο με κίτρινο χρώμα», «Πόσα Grand Slam έχεις κερδίσει», «Πόσο χρονών είναι ο Ρότζερ Φέντερερ», ήταν οι ερωτήσεις στις οποίες κλήθηκαν να απαντήσουν οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, Ντένις Σαπολάβοβ, Μίλος Ράονιτς.

Έτσι λοιπόν μάθαμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην πραγματικότητα λέγεται Ανδρέας, πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ο Κάνιε Γουέστ, το πετάνκ έχει μπει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Big-3 του τένις είναι ο Πέτρος Τσιτσιπάς, ο Παύλος Τσιτσιπάς κι ο Μιχάλης Περβολαράκης, ενώ τα αρχικά ATP σημαίνουν Association of Tsitsipas Pens. Το μήλο είναι ένα φρούτο με κίτρινο χρώμα, ο ίδιος έχει κατακτήσει 36 τουρνουά Grand Slam και ο Ρότζερ Φέντερερ είναι 64 ετών...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline