Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  17:24:33

Σκάρλετ Γιόχανσον: Θα απέχει από τις Χρυσές Σφαίρες

Στο πλευρό της το Netflix, η Amazon, καθώς και άλλοι σταρ του Χόλιγουντ. Την απόφαση να απέχει από τις Χρυσές Σφαίρες πήρε η Σκάρλετ Γιόχανσον και, όπως όλα δείχνουν, δεν είναι η μόνη.

Η ηθοποιός δήλωσε στο BBC πως δε θα ήθελε να έχει καμία σχέση με την Ένωση Ξένων Ανταποκριτών, καθώς υποστήριξε επίσης πως θα μποϊκοτάρει με κάθε τρόπο τα βραβεία.

Golden Globes controversy: Scarlett Johansson joins criticism https://t.co/hztfVuF02m
— BBC News (World) (@BBCWorld) May 9, 2021

Ο λόγος για το ξέσπασμα της δεν είναι άλλος από την ανάρμοστη συμπεριφορά των μελών της Ένωσης, τήν οποία έχουν αναφέρει πολλάκις και άλλοι συνάδελφοι της, όπως Μαρκ Ράφαλο. Ο ηθοποιός ήταν ο πρώτος, που είχε πάρει θέση για το εν λόγω ζήτημα, αναφέροντας: «Ήρθε η εποχή να κάνουμε κάτι για να διορθώσουμε τα λάθη του παρελθόντος».

Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, and more slammed the HFPA amid the Golden Globes organization's reform process, saying its proposed changes do not go far enough. https://t.co/jUsNfo8fx3
— Entertainment Weekly (@EW) May 8, 2021

Η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου ανά καιρούς έχει κατηγορηθεί από πολλούς celebrities για ρατσιστικές και σεξιστικές συμπεριφορές. Συγκεκριμένα, η Σκάρλετ Γιόχανσον ισχυρίστηκε πως τα σεξιστικά σχόλια, που δέχθηκε από μέλη της, αγγίζουν τα όρια της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Σε πρόσφατη δήλωση της στο BBC υποστήριξε πως αν αυτή η κατάσταση δεν αλλάξει σύντομα, τότε δεν πρόκειται να δεχθεί ξανά να συμμετάσχει στην τελετή βράβευσης. Την απόφαση της στήριξαν και οι διαδικτυακές πλατφόρμες Netflix και Amazon, οι οποίες δήλωσαν ότι θα σταματήσουν να συνεργάζονται με την Ένωση εωσότου να αλλάξουν τα μέλη της.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline