Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  18:29:14

Γερμανία: Ο Σρέντερ πλήρωσε αποζημίωση για μοιχεία στον πρώην σύζυγο της... πέμπτης γυναίκας του!

Ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας πλήρωσε ακριβά τον πέμπτο του γάμο - Δικαστήριο της Νοτίου Κορέας δικαίωσε τον πρώην σύζυγο της γυναίκας του που υπέστη ηθική βλάβη όταν πληροφορήθηκε τη μοιχεία.

Ακριβά κόστισε στον πρώην Καγκελάριο της Γερμανίας, Γκέρχαρντ Σρέντερ, ο πέμπτος του γάμος!

Δικαστήριο της Νοτίου Κορέας επιδίκασε το ποσό των 22.000 ευρώ σε βάρος του 77χρονου Σοσιαλδημοκράτη για την ηθική βλάβη που υπέστη ο πρώην σύζυγος της Νοτιοκορεάτισσας Κιμ όταν η ίδια του ανακοίνωσε ότι θέλει να χωρίσει αφού είχε μάτια μόνο για τον αγαπημένο της Σρέντερ.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild», επικαλούμενη δημοσίευμα των «Korea Τimes», o Σρέντερ έβαλε γερά το χέρι στην τσέπη για τον πόνο και την ταλαιπωρία που προκάλεσε στον πρώην σύζυγο της 53χρονης Κιμ Σογεόν-Σρέντερ.

Ο κορυφαίος πλαστικός στη Νότια Κορέα έκανε μήνυση στον Σρέντερ

Η υπόθεση στην οποία ο Σρέντερ κατηγορήθηκε για μοιχεία, εκδικάστηκε από οικογενειακό δικαστήριο στη Σεούλ.

Ο πρώην σύζυγος της Κιμ, κορυφαίος πλαστικός χειρουργός στη Νότια Κορέα, έκανε μήνυση στον Σρέντερ. Ο λόγος: Τον Νοέμβριο του 2017, το ζεύγος αποφάσισε να λάβει συναινετικό διαζύγιο αφού ο γάμος τους δεν πήγαινε άλλο. Η Κιμ όμως διατηρούσε δεσμό με τον Σρέντερ από το 2016.

Το ζεύγος έλαβε διαζύγιο με τον πρώην της Κιμ να της απαιτεί ότι θα βάλει τέλος και στο δεσμό της με τον Σρέντερ. Κάτι όμως που, όχι απλά δεν έγινε, αλλά προχώρησε και στην επισημοποίηση της σχέσης. Τον Μάιο του 2018, η Κιμ και ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας γιόρτασαν το γάμο τους.

Ως εκ τούτου, ο πρώην της μήνυσε τον Σρέντερ κατηγορώντας τον για μοιχεία διεκδικώντας το ποσό των 73.000 ευρώ. Ωστόσο, το δικαστήριο επιδίκασε τελικά σε βάρος του πρώην Καγκελάριου της Γερμανίας σχεδόν το ένα τρίτο του ποσού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σρέντερ χώρισε τον Μάιο του 2016 με την τέταρτη σύζυγό του, δημοσιογράφο και μητέρα των παιδιών του, Ντόρις Κέπφερ. Το διαζύγιό τους ήταν επεισοδιακό αφού η ίδια θεωρεί ότι η Νοτιοκορεάτισσα Κιμ ήταν αυτή που χώρισε το ζευγάρι.

Ο Σρέντερ έχει κάνει τα πάντα για να είναι στο πλευρό της συζύγου του

Πάντως, ο Σρέντερ δείχνει ότι κάνει τα πάντα για να είναι στο πλευρό της κατά 25 χρόνια μικρότερης συζύγου του. Πριν την πανδημία της νόσου Covid, Κιμ και Σρέντερ είχαν γυρίσει σχεδόν όλο τον κόσμο.

Το ζευγάρι επισκέφθηκε την πατρίδα της Νοτιοκορεάτισσας μεταφράστριας για να απολαύσουν από κοντά τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Πιονγκτσάνγκ. Στη συνέχεια πήγαν ένα ταξιδάκι αναψυχής στη Μόσχα και μετά επέστρεψαν στη Γερμανία για να παρακολουθήσουν τους αγώνες της Bundesliga.

Η σύζυγος του Σρέντερ είναι εκπρόσωπος της Κορέας στην Υπηρεσία Οικονομικής Ανάπτυξης στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας. Στο παρελθόν είχε εργαστεί για τον πρώην καγκελάριο ως μεταφράστρια.

Η σχέση τους είδε το φως της δημοσιότητας όταν η Ντόρις Κοπφ, η τέταρτη σύζυγος του Σρέντερ, εξήγησε κατά τη διαδικασία του διαζυγίου ότι η Κιμ έπαιξε ρόλο στη λύση του Επίθεση με βιτριόλι: Συνεχίζεται ο «Γολγοθάς» –

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline