Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έλενα Παπαρίζου: «Έπαθα κατάθλιψη και απέκτησα φοβίες»

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε για την πιο σκοτεινή περίοδο που έζησε στη ζωή της, όταν έχασε τον πολυαγαπημένο της πατέρα.

Η Έλενα Παπαρίζου παραχώρησε μια εφ' όλη της ύλης συνέντευξη μαζί με την νικήτρια του The Voice, Ιωάννα Γεωργακοπούλου, μιλώντας μεταξύ άλλων για τη μάχη της με την κατάθλιψη.
Συγκεκριμένα, η δημοφιλής τραγουδίστρια μιλώντας στο περιοδικό Hello! αναφέρθηκε στην πιο σκοτεινή περίοδο που έζησε στη ζωή της, όταν έχασε τον πολυαγαπημένο της πατέρα.

Στην Eurovision τραγούδησες σε ένα πολύ ψηλό roof, και κάπως έτσι – αν το θέσουμε ποιητικά – σε "είδε" καλύτερα ο πατέρας σου.
«Με τον χαμό του πατέρα μου, μαύρισε η ζωή μου για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Πέρασα πολύ άσχημα και δεν είχα από που να κρατηθώ.
Έπαθα κατάθλιψη και απέκτησα πολλές φοβίες. Βρήκα όμως τον τρόπο να σκαρφαλώσω. Ίσως τότε να άντλησα δύναμη από τον Θεό και να άρχισα να προσπαθώ περισσότερο για τον εαυτό μου. Όταν είμαστε οι ίδιοι καλά, βοηθάμε και τους άλλους να είναι καλά.

Έτσι, όταν διένυα εκείνη τη σκοτεινή περίοδο, ήταν σαν να αρρώστησε όλη η οικογένεια μου μαζί μου. Όταν άρχισαν να βλέπουν ότι συνέρχομαι, βελτιώθηκε και η δική μου ψυχολογία.

Εκείνο το διάστημα πήγα στη Σουηδία για να ξεκουραστώ και να κάνω ψυχοθεραπεία. Μάλιστα νομίζω ότι ενεργοποιήθηκα ακόμα περισσότερο και λόγω καραντίνας. Κάθε μέρα ξυπνάω στις 7:30 και βγαίνω για περπάτημα. Ζω τη μέρα μου, ενώ παλαιότερα πνιγόμουν μέσα στο άγχος»

Πολυμέσα