Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  22:35:16

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η Daily Mail «υμνεί» τον «Έλληνα θεό»

Τώρα χιλιάδες θαυμάστριες του τένις θα προσεύχονται για τη θεία παρουσία του τις δύο εβδομάδες που θα διαρκέσει το Wimbledon. Η Daily Mail «αποθεώνει» τον 22χρονο ενόψει της συμμετοχής του στο τουρνουά Wimbledon, προβλέποντας ότι η «στρατιά» που έχει αποκτήσει ήδη από θαυμάστριες θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τις επόμενες ημέρες.


Αφιέρωμα στον Στέφανο Τσιτσιπά δημοσιεύει σήμερα η Daily Mail. «Τα σγουρά μαλλιά του, το εντυπωσιακό βλέμμα και το μυώδες σώμα του, του έχουν χαρίσει ήδη το παρατσούκλι «ο Έλληνας Θεός», αναφέρει χαρακτηριστικά στο δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα.

«Τώρα χιλιάδες θαυμάστριες του τένις θα προσεύχονται για τη θεία παρουσία του τις δύο εβδομάδες που θα διαρκέσει το Wimbledon», αναφέρει η αρθρογράφος της βρετανικής εφημερίδας.

«Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος γεννήθηκε στην Αθήνα, έχει ήδη κερδίσει μια στρατιά από θαυμάστριες χάρη στα σμιλεμένα χαρακτηριστικά και τα κυματιστά μαλλιά του, όμως αναμένεται να επιστρατεύσει ακόμα περισσότερες όταν εμφανιστεί στα γήπεδα αυτήν την εβδομάδα. Ο αθλητής με ύψος 1,95 μ., που είναι και ενθουσιώδης φωτογράφος, έχει δώσει μια γεύση από τη γοητεία του μέσω των φωτογραφιών που ανεβάζει στο Instagram για τους 1,4 εκατ. followers του. Σε μία από αυτές ποζάρει χωρίς μπλούζα με ένα παντελόνι φόρμας στην ηλιόλουστη Αθήνα, κόβοντας στην ανάσα σε μια φαν που τον χαρακτηρίζει πανέμορφο. Άλλες φωτογραφίες τον δείχνουν να απολαμβάνει τις διακοπές του στο νησί της Μυκόνου», προσθέτει το δημοσίευμα.

«Οι επευφημίες στο Wimbledon ίσως μετριαστούν κάπως από την είδηση ότι ο 22χρονος Στέφανος έχει ήδη μία φίλη: μια εκθαμβωτική fashion publicist με καταγωγή από την Ελλάδα που ζει στο Τσέλσι του Δυτικού Λονδίνου. Οι φίλοι του αναφέρουν ότι είναι «επώδυνα ντροπαλός», όμως πριν από δύο χρόνια βρήκε το θάρρος να ζητήσει ραντεβού από τη Θεοδώρα Πεταλά, σήμερα 25 ετών, αφού τη γνώρισε μέσω φιλικής παρέας.

«Πρωτοσυναντηθήκαμε στη Νέα Υόρκη και μου άρεσε πολύ ως κοπέλα, αλλά ήμουν ντροπαλός τότε και δεν εξέφρασα τα συναισθήματά μου. Πριν από δύο χρόνια, όμως, πάλι στη Νέα Υόρκη, της ζήτησα να βγούμε ραντεβού να πάμε στο Μπρούκλιν για φωτογραφίες και νομίζω ότι της άρεσε. Τρέφω πολλά συναισθήματα για εκείνη» έχει παραδεχτεί ο ίδιος», αναφέρει το δημοσίευμα.

Όπως εξηγεί η αρθρογράφος, παρά τις τεράστιες απαιτήσεις του επαγγελματικού τένις ο Έλληνας τενίστας έχει παραδεχτεί ότι «Δεν νομίζω ότι έχει περάσει μια μέρα που δεν έχουμε μιλήσει και η χημεία μας είναι πολύ καλή». «Παίζει και η ίδια τένις. Όταν παίζω μαζί της, είναι η αγαπημένη μου στιγμή στο γήπεδο» δηλώνει χαρακτηριστικά για την όμορφη κοπέλα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline