Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  00:48:13

Rumer Willis: Με τη μαμά Demi Moore «σαρώνουν» τη Σαντορίνη - Τα σχόλια για το σώμα της

Ράμερ Γουίλις και Ντέμι Μουρ γιορτάζουν την αμερικανική γιορτή της 4ης Ιουλίου στη Σαντορίνη. Διακοπές στην Ελλάδα κάνουν η κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ (Demi Moore), Ράμερ Γουίλις, μαζί με την διάσημη μητέρα της, αποκαλώντας την χώρα μας και τα ελληνικά νησιά «παράδεισο».

Η 32χρονη Ράμερ Γουίλις πόζαρε μαζί με την Ντέμι Μουρ και φόντο τη Σαντορίνη. Η νεαρή Γουίλις, η οποία διαθέτει 1,1 εκατομμύρια οπαδούς στα Instagram και Twitter έγραψε συγκεκριμένα σε μία ανάρτηση: «Το Red Bull της μαμάς πάντα προσπαθεί να μου κλέψει τη λάμψη».

Η Ράμερ Γουίλις απαντά στα σχόλια ότι είναι «κοκαλιάρα»

Η Ράμερ Γουίλις είχε δημοσίευσε πριν λίγο καιρό μια φωτογραφία της με κίτρινο παντελόνι και αντιμετώπισε πολλά αρνητικά σχόλια για το αδυνατισμένο σώμα της. Πολλοί την είπαν «κοκαλιάρα» και έστειλαν υβριστικές φράσεις στα social. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Glamour το 2005, η κόρη της Ντέμι Μουρ είχε μιλήσει για τα θέματα αυτοεικόνας που αντιμετώπισε. «Δεν ήθελα να έχω οπίσθια, δεν ήθελα στήθος, ήθελα να μοιάζω μικροσκοπική και ανδρόγυνη... όταν μεγαλώνεις εκτεθειμένη δημόσια, όπως εγώ, όλοι σε κοιτούν και περιμένουν να κάνεις κάτι τρελό ή να πεις κάτι λάθος ή να καταρρεύσεις. Μου έκαναν μπούλινγκ για την εμφάνισή μου και είχα θέματα αυτοεικόνας... στα social media ξένοι άνθρωποι κάνουν πολύ σκληρά σχόλια».

Αναφορικά με την απάντηση της Ράμερ Γουίλις για τη φωτογραφία με το κίτρινο παντελόνι, η νεαρή έγραψε σε ανάρτησή της: «Για να ξεκαθαρίσω, εάν όντως είχα κάποιο θέμα με το φαγητό (με το οποίο ευτυχώς δεν έχω), το να γράφεται στα σχόλια ότι είμαι πολύ αδύνατη ή ότι πρέπει να φάω, δεν είναι χρήσιμο και είναι εξαιρετικά προσβλητικό. Αν πραγματικά ανησυχούσατε για την υγεία μου και για την ευημερία μου, μπορείτε να στείλετε ένα DM και να κάνουμε μια ιδιωτική συζήτηση, αντί να δημοσιεύετε ντροπιαστικά σχόλια».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline