Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  11:18:43

Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ είχε παράνομη σχέση με τον πρίγκιπα Κάρολο;

Η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να μοιραστεί μερικές αγαπημένες αναμνήσεις της. Σε μια βιογραφία του 2006 γράφτηκε πως η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ διατηρούσε κρυφή σχέση με τον πρίγκιπα Κάρολο σχεδόν 20 χρόνια μετά την πρώτη συνάντησή τους το 1974. Η τραγουδίστρια θέλησε να μιλήσει με ειλικρίνεια για τη φημολογούμενη σχέση της με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Σύμφωνα πάντα με αυτό το βιβλίο, ο πρίγκιπας φλέρταρε μαζί της τον Νοέμβριο του 1994 κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εκείνη την περίοδο είχαν συμπληρωθεί δύο χρόνια από το χωρισμό του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, ενώ παράλληλα έβγαινε με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

Η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να μοιραστεί μερικές αγαπημένες αναμνήσεις σε πρόσφατη συνέντευξή της με τον Ross King χωρίς όμως να επιβεβαιώνει αλλά ούτε να αρνείται τη φημολογούμενη σχέση τους.

Η ίδια αποκάλυψε ότι ο Κάρολος ήταν πολύ γλυκός προς εκείνη, "Mια ημέρα έλαβα ένα μπουκέτο λουλουδιών και είπα: «Ποιος μου έστειλε αυτό;» και ο βοηθός μου απάντησε: «Ένας θαυμαστής που ονομάζεται Charles», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η αναφορά του Καρόλου στην Μπάρμπαρα Στρέιζαντ

Πριν λίγους μήνες ο πρίγκιπας Κάρολος μοιράστηκε τη λίστα με τα 13 αγαπημένα του τραγούδια κατά διάρκεια ειδικής ραδιοφωνικής εκπομπής, όπου ευχαρίστησε το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας και τους εθελοντές στα νοσοκομεία που δουλεύουν σκληρά εν μέσω covid-19.

Δεν είναι τυχαίο πως ανέφερε το τραγούδι «Don't Rain On My Parade» της Μπάρμπαρα Στρέιζαντ ως ένα από τα αγαπημένα του, ενθυμούμενος την ημέρα που είχε αντικρίσει την διάσημη τραγουδίστρια στα στούντιο της Warner Bros στην Καλιφόρνια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline