Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φίλιππος-Νίνα Φλορ: Η πιο σημαντική τελετή στην Ελλάδα...

Οι σταγόνες από τα Romanée-Conti και Chateau d' Yquem κυλούσαν σαν κόκκινα και χρυσαφένια μικρά ποτάμια μέσα στα κρυστάλλινα ποτήρια. Η μεξικανικής καταγωγής Καντελάρια συνέχιζε να σερβίρει στα πιάτα τις δημιουργίες της ομάδας του διάσημου Ισπανού Φεράν Αντριά που ο επιχειρηματίας και διεθνής συλλέκτης αείμνηστος Ντόρης Μαργέλλος είχε φέρει ειδικά στην Αθήνα με σκοπό να μαγειρέψει για φίλους του στο πολυσυζητημένο τότε «48 the Restaurant».

Σκέφτομαι ποιος θα είναι άραγε ο σεφ ο οποίος θα ετοιμάσει το μενού για τους γάμους του πρίγκιπα Φίλιππου, μικρότερου γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Αννας-Μαρίας, με τη Νίνα Φλορ.
Ο νεαρός γαλαζοαίματος και η πάμπλουτη κληρονόμος είχαν παντρευτεί πριν από μερικούς μήνες με πολιτικό γάμο στο St. Moritz, ακολουθώντας τα «βήματα» του Σταύρου Νιάρχου junior και της Ντάσα Ζούκοβα.

Ακολούθησε μια δεύτερη τελετή στο Cambridge της Μεγάλης Βρετανίας για την κομψή κόρη του πολυεκατομμυριούχου Τόμας Φλορ (ιδιοκτήτης της εταιρείας ιδιωτικών τζετ Vista.Jet) και τον 33χρονο Φίλιππο. Αποκαλύπτω λοιπόν ότι θα υπάρξει μια τρίτη λαμπρή τελετή. Η μεγαλύτερη και πλέον σημαντική θα γίνει στην Αθήνα...

Πολυμέσα