Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  20:08:30

Ελένη Μενεγάκη: Αναγκαστική αναβολή της πρεμιέρας της το διήμερο της κηδείας του Μίκη Θεοδωράκη.

Αναβλήθηκε αναγκαστικά, λόγω ημερών αλλά και μεσημβρινής ώρας μετάδοσης, η προγραμματισμένη για Τετάρτη (ή έστω για τη επόμενη ημέρα Πέμπτη) και πολυδιαφημισμένη πρεμιέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο Mega.

Σύμφωνα. με ασφαλείς πληροφορίες το MEGA σεβόμενο την μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη, τις πένθιμες τελετές σε Αθήνα και Χανιά και μάλιστα τις αντίστοιχες μεσημβρινές ώρες κατά το διήμερο σήμερα και αύριο οδηγείται στην αναγκαστική αναβολή..

Έτσι η πρεμιέρα της εκπομπής «Ελένη» δεν θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στις 13:50 όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί ουτε τη επομέενη ημέρα, αλλά την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 13:30.

Το λαϊκό προσκύνημα για τον Μίκη Θεοδωράκη θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Τετάρτης με την τελετή αποχαιρετισμού στην Μητρόπολη Αθηνών.

Η επίσημη ανακοίνωση του Mega για την πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη

Η αναμονή παρατείνεται μόνο για λίγες ημέρες. Η «Ελένη» επιστρέφει στο MEGA, τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 13:30.

Η χαρά επιστρέφει! Η αγάπη επιστρέφει! Η φίλη μας, ο δικός μας άνθρωπος... η Ελένη έρχεται να ομορφύνει τα μεσημέρια μας, να γίνει και πάλι η παρέα μας. Μαζί θα ζούμε αληθινές στιγμές και θα μοιραζόμαστε αληθινά συναισθήματα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline