Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  11:23:08

Δάνης Κατρανίδης: Τον εμφάνισαν για θάνατο, ενώ έκανε απλή εγχείρηση κήλης

Αντιγράφοντας, ως συνήθως, ό ένας τη ανευθυνότητα του άλλου για την υγεία του, τον εμφάνιζαν ως... ετοιμοθάνατο. Απαντάει στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να δίνει μάχη για τη ζωή του με χιούμορ και ανωτερότητα.

Και ανωτερότητα
Μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο, ο ηθοποιός ενημερώνει το κοινό του για την κατάσταση της υγείας του
Απάντηση στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να δίνει μάχη για τη ζωή του έδωσε ο Δάνης Κατρανίδης.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» και τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο, ο οποίος και επικοινώνησε με τον ηθοποιό, η υγεία του δεν διατρέχει πλέον κίνδυνο, ενώ εισήχθη στο νοσοκομείο για μία αφαίρεση κήλης. Αυτή την στιγμή αναρρώνει στο σπίτι του.

«Δεν έχει ενημερωθεί για όσα λέγονται. Με διαβεβαίωσε ότι όσα λέγονται δεν ισχύουν. Πράγματι, πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία του. Εισήχθη στο νοσοκομείο για μία αφαίρεση κήλης και αυτή την στιγμή βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας», ανέφερε ο Θάνος Βάγιος.

Στην συνέχεια ανέφερε πως ο οργανισμός του ηθοποιού είναι αρκετά ταλαιπωρημένος. «Ο Δάνης Κατρανίδης μου είπε ότι έχει κάνει και τα δύο εμβόλια για τον κορωνοϊό. Μου είπε επίσης, ότι προσπαθεί να διαχειριστεί με χιούμορ αυτά που λέγονται, αλλά σε περιπτώσεις σαν αυτές ακόμα και το χιούμορ έχει τα όριά του», πρόσθεσε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline