Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  09:23:11

Τουρκία: Οργή για το ρολόι 30.000 ευρώ της Εμινέ Ερντογάν

Ένα αξεσουάρ από την εμφάνιση της συζύγου του «Σουλτάνου» στη Νέα Υόρκη εξαγριώνει τον τουρκικό λαό – 30.000 ευρώ η αξία του

Το βιβλίο της, με τίτλο «Τα ταξίδια μου στην Αφρική» παρουσίασε στη Νέα Υόρκη η σύζυγος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Εμινέ. Η πρώτη κυρία της Τουρκίας βρέθηκε στην αμερικανική μητρόπολη στο πλαίσιο του ταξιδιού του συζύγου της για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Πέτρα του σκανδάλου το ρολόι αξίας 30.000 ευρώ

Η εμφάνιση της Εμινέ Ερντογάν εκεί, δεν άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων πίσω στη χώρα της και πέτρα του σκανδάλου αποτέλεσε το ρολόι της. Όπως σχολίασε στο Twitter ο βουλευτής του τουρκικού κοινοβουλίου, Αχμέτ Εροζάν, η σύζυγος του Τούρκου προέδρου, εμφανίστηκε στην παρουσίαση του βιβλίου με το ρολόι «Happy Diamonds» του luxury οίκου Chopard, η τιμή του οποίου φτάνει τις 30.000 ευρώ. Ο βουλευτής της αντιπολίτευσης δεν παρέλειψε και να ειρωνευτεί την πρώτη κυρία, γράφοντας ότι, το πανάκριβο αξεσουάρ είναι απολύτως ταιριαστό με την φτώχεια στην Αφρική (την οποία η Ερντογάν παρουσιάζει στο βιβλίο της).

Tayyip yazar da Emine hanım yazmaz mı..!
Fotoğraflarla bezenmiş "Afrika'ya seyahatlerim" kitabı piyasada... Chopard Happy Diamonds kol saati Afrika'nın yoksulluğu ile uyum halinde... Kol saati çakma değilse fiyatı 30.000 Euro'dan başlıyor... pic.twitter.com/zChw5ItL8z
— Ahmet Erozan (@Ahmet_Erozan) September 20, 2021

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ερντογάν εξαγριώνει τον τουρκικό λαό, με τις στυλιστικές επιλογές της, και μάλιστα μία περίοδο που η χώρα μαστίζεται από την μακρόχρονη οικονομική κρίση, που οφείλεται στον υψηλό πληθωρισμό.
- Erdogan called for boycott of French goods
- Opp leader called on the 1st lady to burn down her @Hermes_Paris purse
- Hurriyet corr ran to the defence, claimed it was not the real thing but a counterfeit - a crime to sell such products in Turkey

So: fake news or fake purse? pic.twitter.com/tHvaA9IEEJ
— Selin Girit (@selingirit) October 30, 2020
Τον Οκτώβριο του 2020, η σύζυγος του σουλτάνου είχε εμφανιστεί με τσάντα του εμβληματικού γαλλικού οίκου Hermes, αξίας 50.000 ευρώ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline