Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  00:03:55

Ο Αντετοκούνμπο ανάμεσα στους κορυφαίους όλων των εποχών

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι το νούμερο 28 στη λίστα των κορυφαίων παικτών της ιστορίας του ΝΒΑ, σύμφωνα με το περιοδικό Slam. Οι διακρίσεις δεν έχουν τελειωμό για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μετά το πρωτάθλημα του ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς, τα δύο βραβεία MVP κανονικής περιόδου και ένα των τελικών, συμμετοχές στο All-Star Game και στις κορυφαίες πεντάδες της σεζόν, αυτή τη φορά ο Greek Freak κατέλαβε θέση ανάμεσα στους κορυφαίους όλων των εποχών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το περιοδικό Slam, ο Έλληνας σούπερ σταρ βρίσκεται στην 28η θέση από τις 75 της λίστας, με τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ.

Είναι πολύ πιθανό να τον ξανασυναντήσουμε σε μια παρόμοια ψηφοφορία που έχει ξεκινήσει η ίδια η λίγκα, με αφορμή τη συμπλήρωση 75 χρόνων από την δημιουργία της. Τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά σε τρία μέρα (19,20,21 Οκτωβρίου).
Στην πρώτη θέση για το Slam βρίσκεται ο Μάικλ Τζόρνταν, με τον Στέφ Κάρι να καταλαμβάνει την 14η, τον Σακίλ Ο΄ Νιλ την 7η και τον Άλεν Άϊβερσον την 25η. Η ολοκληρωμένη λίστα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή στο κοινό.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline