Τρίτη 16 Απριλίου 2024  21:33:03

Σε κλινική ψυχικής υγείας η πριγκίπισσα Σαρλίν – Ραγίζουν καρδιές οι ζωγραφιές των παιδιών της

Η απόφαση για την απομάκρυνση της Σαρλίν από το Μονακό πάρθηκε από την ίδια. Νέα μέτρα – Πώς θα μπαίνουν οι ανεμβολίαστοι σε κομμωτήρια, σουπερμάρκετ και φαρμακεία.

«Κόλαφος» η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους – Αυτή η ερώτηση είναι σεξιστική, με ενοχλεί πολύ
Τέλος μοιάζει να λαμβάνει το θρίλερ για την κατάσταση υγείας της πριγκίπισσας Σαρλίν.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο πρίγκιπας Αλβέρτος η Σαρλίν βρίσκεται εκτός Μονακό και λαμβάνει θεραπεία σε ειδική κλινική.
Κατά τη διάρκεια της Εθνική Ημέρας του Μονακό ο πρίγκιπας εμφανίστηκε μόνος με τα δίδυμα και τις δύο αδερφές του. Σύμφωνα με τον ίδιο η Σαρλίν υποφέρει από βαθιά εξάντληση τόσο συναισθηματική όσο και σωματική και θα χρειαστεί φροντίδα και ξεκούραση.

Η απόφαση για την απομάκρυνση της Σαρλίν από το Μονακό πάρθηκε από την ίδια και σε αυτό συμφώνησαν τόσο η βασιλική οικογένεια όσο και τα αδέρφια της.

«Για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής, θα πω μόνο πως είναι κάπου έξω από το Μονακό» αποκάλυψε ο πρίγκιπας.
Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας στο People πως η τρέχουσα κατάστασή της ήταν αποτέλεσμα «πολλών παραγόντων που είναι ιδιωτικοί». «Προφανώς υπήρχαν συνέπειες από τις διαφορετικές χειρουργικές επεμβάσεις της και όλα αυτά στα οποία υποβλήθηκε τους τελευταίους μήνες» ανέφερε ο Αλβέρτος. «Αυτό ήταν σίγουρα ένας παράγοντας, αλλά σε αυτό το σημείο προτιμώ να μην σχολιάσω περαιτέρω. Μπορώ να πω ότι υπέφερε από απίστευτη κούραση. Δεν κοιμόταν καλά εδώ και αρκετές ημέρες και δεν έτρωγε καθόλου καλά. Έχει χάσει πολύ βάρος, γεγονός που την έκανε ευάλωτη σε άλλες πιθανές παθήσεις. Ένα κρυολόγημα ή μια γρίπη ή ο Θεός να μας βοηθά, κορωνοϊό».

Η αποκάλυψη της μυστικής τοποθεσίας

Την μέρα της εθνικής γιορτής η πριγκίπισσα Σαρλίν δημοσίευσε ένα βίντεο από τη μυστική τοποθεσία της δηλώνοντας παρούσα στη γιορτή, έστω και από μακριά.
Το σπαρακτικό μήνυμα των διδύμων
Χωρίς ιδιαίτερη διάθεση εμφανίστηκαν στην εθνική γιορτή η Γκαμπιέλα και ο Ζακ.
Τα 6χρονα δίδυμα παιδιά της Σαρλίν έδειχναν κακοδιάθετα και βαρέθηκαν πολύ γρήγορα παρά τις προσπάθειες του πρίγκιπα να τα συνετίσει.
Στο τέλος, τα μικρά είχαν ένα τρυφερό μήνυμα προς τη μαμά τους. Τα δίδυμα έδειξαν στο κοινό ζωγραφιές όπου είχαν γράψει: «Μαμά μας λείπεις, Σε αγαπάμε μαμά.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline