Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  16:45:41

Πριγκίπισσα Charlene: Σε αυτή την κλινική στη Ζυρίχη φέρεται να νοσηλεύεται - 300.000 ευρώ τον μήνα το κόστος

«Ένα μέρος ίασης, ασφάλειας και φροντίδας». Με αυτή τη φράση διαφημίζει τις υπηρεσίες της η κλινική πολυτελείας στην Ελβετία στην οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα νοσηλεύεται η πριγκίπισσα Σαρλίν (Charlene) του Μονακό. Πρόκειται για την ιατρική μονάδα φροντίδας «Paracelsus Recovery», μια κλινική στη Ζυρίχη που απευθύνεται σε άτομα που εκδηλώνουν στρες εξαιτίας του τρόπου ζωής τους!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της κλινικής, προσφέρονται προγράμματα θεραπείας ανάλογα με την ιατρική κατάσταση του πελάτη, τις δυνατότητες ταξιδιού και τον χρόνο που έχει στη διάθεσή του. Οι ειδικοί εστιάζουν στη δημιουργία ενός προσαρμοσμένου προγράμματος που θα βελτιώσει την κατάστασή του πελάτη με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο και μακροπρόθεσμα. Όπως αναφέρει το Le Gossip, το κόστος νοσηλείας ξεπερνά τα 300.000 ευρώ τον μήνα.
Ο πρίγκιπας Αλβέρτος σε αποκλειστική συνέντευξή του στο People έδωσε πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας Σαρλίν (Charlene), λέγοντας ότι λαμβάνει θεραπεία σε κλινική ψυχικής υγείας «εκτός του Μονακό». Η ασθένειά της έγινε σαφής «μέσα σε λίγες ώρες» από την άφιξή της από τη Νότια Αφρική και η οικογένειά της παρενέβη για να ζητήσει βοήθεια με την Σαρλίν να επιλέγει η ίδια να νοσηλευτεί. Η 43χρονη πριγκίπισσα, χθες, έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, καθώς αναρρώνει από μια «κόπωση, η οποία δεν είναι μόνο σωματική», όπως αποκάλυψε ο πρίγκιπας Αλβέρτος.

Η Σαρλίν υποφέρει από βαθιά «εξάντληση, τόσο συναισθηματική όσο και σωματική», και θα χρειαστεί κλινική φροντίδα, που θα διαρκέσει αρκετές εβδομάδες το λιγότερο. Πρόσθεσε επίσης ότι ενώ η οικογενειακή επανένωση στο Μονακό, την περασμένη εβδομάδα, πήγε αρχικά «αρκετά καλά» τις πρώτες ώρες, στη συνέχεια έγινε «αρκετά προφανές» ότι δεν ήταν καλά.

Ωστόσο, φίλοι Σαρλίν, όπως δήλωσαν αποκλειστικά πηγές στο Page Six, ανησυχούν ότι η βασιλική οικογένεια του Μονακό υποβαθμίζει τη σοβαρότητα της κατάστασής της μετά και τις δηλώσεις του πρίγκιπα Αλβέρτου σε συνέντευξή του στο People, όπου υποστήριξε ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν έχει μπει σε μονάδα ψυχικής υγείας μετά την επιστροφή της στο πριγκιπάτο. «Είναι άδικο να παρουσιάζεται ότι έχει κάποιο είδος ψυχικού ή συναισθηματικού προβλήματος», ανέφερε η πηγή. «Δεν ξέρουμε γιατί το παλάτι υποβαθμίζει ότι παραλίγο να πεθάνει στη Νότια Αφρική».
Αλβέρτος για πριγκίπισσα Σαρλίν: «Δεν είναι καρκίνος, δεν είναι κορονοϊός ή πλαστική επέμβαση»

Εξηγώντας πως η ασθένειά της δεν είναι καρκίνος, κορονοϊός ή θέμα κάποιας πλαστικής επέμβασης, ο πρίγκιπας Αλβέρτος είπε: «Ήταν συντετριμμένη και δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τα επίσημα καθήκοντα, τη ζωή γενικά ή ακόμη και την οικογενειακή ζωή». «Καθίσαμε με τα αδέλφια της και την κουνιάδα της. Είχε ήδη πάρει την απόφασή της και θέλαμε μόνο να την επιβεβαιώσει μπροστά μας. Αυτή το ζήτησε αυτό. Γνώριζε ήδη ότι το καλύτερο που είχε να κάνει ήταν να πάει και να ξεκουραστεί και να κάνει μια πραγματική θεραπεία. Και όχι στο Μονακό. Για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής, θα πω μόνο πως είναι κάπου έξω από το Μονακό» ανέφερε ο Αλβέρτος. Αποκάλυψε επίσης πως η Γκαμπριέλα και ο Ζακ, τα δίδυμα παιδιά της, θα την επισκεφθούν μόλις λάβουν το «πράσινο φως» από τους γιατρούς.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος εξήγησε περαιτέρω: «Μάλλον πρόκειται να το πω αρκετές φορές, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τη σχέση μας. Θέλω να το κάνω σαφές. Δεν πρόκειται για προβλήματα στη σχέση μας, δεν έχει να κάνει με τη σχέση μεταξύ συζύγων. Είναι διαφορετικής φύσης». Συνέχισε, λέγοντας στο περιοδικό πως η τρέχουσα κατάστασή της ήταν αποτέλεσμα «πολλών παραγόντων, που είναι ιδιωτικοί». «Προφανώς, υπήρχαν συνέπειες από τις διαφορετικές χειρουργικές επεμβάσεις της και όλα αυτά στα οποία υποβλήθηκε τους τελευταίους μήνες [...] Δεν κοιμόταν καλά εδώ και αρκετές ημέρες και δεν έτρωγε καθόλου καλά. Έχει χάσει πολύ βάρος, γεγονός που την έκανε ευάλωτη σε άλλες πιθανές παθήσεις. Ένα κρυολόγημα ή μια γρίπη ή, ο Θεός να μας βοηθά, κορονοϊό» είπε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline