Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  15:05:55

House of Gucci: Στο Airbnb η βίλα από την ταινία – Το κόστος για μία διανυκτέρευση

Η Villa Balbiano είναι η έπαυλη του πατριάρχη της οικογένειας Gucci Άλντο Γκούτσι και βρίσκεται στην ειδυλλιακή λίμνη Κόμο, στη βόρεια Ιταλία.

Όσοι θέλουν πραγματικά να εμβαθύνουν στον πολυτελή και ταραχώδη τρόπο ζωής που απεικονίζεται στην ταινία, «House of Gucci» έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν την επιθυμία τους, καθώς η βίλα, στην οποία διαδραματίζονται όλα, είναι πλέον διαθέσιμη προς ενοικίαση μέσω Airbnb.
Η Villa Balbiano είναι η έπαυλη του πατριάρχη της οικογένειας Gucci, Άλντο Γκούτσι, τον οποίο υποδύεται ο Αλ Πατσίνο, και βρίσκεται στην ειδυλλιακή λίμνη

Κόμο, στη βόρεια Ιταλία.

Χτίστηκε τον 16ο αιώνα, στο χωριό Οσούτσιο στη δυτική όχθη της λίμνης από τον καρδινάλιο, Τολομέο Γκάλιο που έζησε εκεί και κατοικήθηκε έναν αιώνα αργότερα από τον καρδινάλιο Άντζελο Μαρία Ντουρίνι.

Σήμερα, παραμένει ως μία από τις μεγαλύτερες κατοικίες στη λίμνη Κόμο, με δύο πισίνες, εσωτερική και εξωτερική, γυμναστήριο, υπόστεγο φύλαξης σκαφών και ιδιωτική προβλήτα. Με έξι υπνοδωμάτια και έξι μπάνια, η βίλα είναι διακοσμημένη με σπάνια έργα τέχνης που προέρχονται από τους οίκους Christie's και Sotheby's, ενώ οι τοιχογραφίες του 17ου αιώνα ζωγραφισμένες από τους αδελφούς Ρέτσι και Αγκοστίνο Σίλβα κοσμούν τους τοίχους.
Η Villa Balbiano θα είναι διαθέσιμη για μία διανυκτέρευση στις 30 Μαρτίου 2022, με κόστος 1.128 δολάρια.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline