Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρις Κασιδόκωστας: Η έπαυλη που πουλά στο Μπέβερλι Χιλς αντί 14,5 εκατ. δολαρίων

Προς πώληση, με αρχική τιμή στα 14,5 εκατ. δολάρια, βγάζει ο Πάρις Κασιδόκωστας-Λάτσης μία εντυπωσιακή έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς, την οποία στο παρελθόν νοίκιαζε στον μεγιστάνα του hip-hop, Diddy.

Ο Έλληνας κληρονόμος είχε αγοράσει το τριώροφο ακίνητο το 2006 αντί 9,2 εκατ. δολαρίων, όπως αναφέρει η αμερικανική ιστοσελίδα πολυτελών ακινήτων Dirt.

Ο Πάρις Κασιδόκωστας μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και Λος Άντζελες, όπου η εταιρεία παραγωγής του, Hercules Film Fund, έχει εμπλακεί σε ταινίες όπως οι «American Made» με τον Tom Cruise, «Unicorn Store», «Palmer» και «Shadow in the Cloud».

Ο Έλληνας κληρονόμος είχε βγάλει και πάλι προς πώληση το συγκεκριμένο ακίνητο το 2008, στα 15 εκατ. δολάρια, ενώ το 2010 ζητούσε 13,75 εκατ. δολάρια.

Αφότου ο Diddy μετακόμισε, η έπαυλη εμφανίστηκε και πάλι στην αγορά την άνοιξη του 2015, όταν ο ιδιοκτήτης της ζητούσε σχεδόν 15 εκατ. δολάρια. Στη συνέχεια έριξε την τιμή στα 10,95 εκατ. δολάρια χωρίς να προσελκύσει αγοραστή, ώσπου στις αρχές του 2019, η αγγελία αποσύρθηκε.

Πρόκειται για μία έπαυλη 650 τ.μ., πέντε υπνοδωματίων και έξι μπάνιων, λουσμένη στο φυσικό φως και με εντυπωσιακή θέα προς την πόλη.

Το master υπνοδωμάτιο βρίσκεται στον πάνω όροφο, ενώ στα χαμηλότερα επίπεδα υπάρχουν τέσσερα ακόμα υπνοδωμάτια. Το σπίτι διαθέτει πισίνα και σπα καθώς και μεγάλο κήπο με θέα.

Πέρυσι, ο Πάρις Κασιδόκωστας πούλησε ένα παραθαλάσσιο ακίνητο στη Σάντα Μόνικα αντί 4,1 εκατ. δολαρίων, δηλαδή σε τιμή διπλάσια έναντι των 2,2 εκατ. δολαρίων που είχε πληρώσει για να το αγοράσει πριν από 17 χρόνια.

kas2

Πολυμέσα