Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  12:18:43

Box office – Το όριο του 1 δισ. δολαρίων «σπάει» ο Spider-Man

Μακράν η πιο επιτυχημένη ταινία της χρονιάς, αλλά και η πρώτη που καταφέρνει να φτάσει σε τόσο υψηλές εισπράξεις εν μέσω πανδημίας, η "αράχνη" της Marvel.


Την κούρσα της στο αμερικανικό αλλά και παγκόσμιο box office συνεχίζει η «αράχνη» της Marvel με το κοινό να συρρέει στις κινηματογραφικές αίθουσες και τα Χριστούγεννα. Έτσι, σήμερα οι αναλυτές περιμένουν πως το Spider-Man: No Way Home θα ξεπεράσει το όριο του 1 δισ. δολαρίων σε εισπράξεις διεθνώς κατακτώντας με άνεση τον τίτλο της πιο επιτυχημένης ταινίας του 2021.

Η τελευταία ταινία της τριλογίας με τον Τομ Χόλαντ –αν και ήδη υπάρχουν πληροφορίες για συζητήσεις για νέα τριλογία με τον ίδιο ηθοποιό- χρειάστηκε έντεκα ημέρες για να ξεπεράσει το όριο του 1 δισ. δολαρίων, επίδοση που αποτελεί τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο στα κινηματογραφικά χρονικά πίσω από τους Avengers: Endgame του 2019 που χρειάστηκε μόλις πέντε(!) ημέρες, αλλά σε ισοψηφία με το Avengers: Infinity War του 2018. Με μόνη αλλά σημαντικότατη διαφορά το γεγονός πως είναι η πρώτη ταινία που πετυχαίνει τον... άθλο αυτό εν μέσω πανδημίας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline