Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Box office – Το όριο του 1 δισ. δολαρίων «σπάει» ο Spider-Man

Μακράν η πιο επιτυχημένη ταινία της χρονιάς, αλλά και η πρώτη που καταφέρνει να φτάσει σε τόσο υψηλές εισπράξεις εν μέσω πανδημίας, η "αράχνη" της Marvel.


Την κούρσα της στο αμερικανικό αλλά και παγκόσμιο box office συνεχίζει η «αράχνη» της Marvel με το κοινό να συρρέει στις κινηματογραφικές αίθουσες και τα Χριστούγεννα. Έτσι, σήμερα οι αναλυτές περιμένουν πως το Spider-Man: No Way Home θα ξεπεράσει το όριο του 1 δισ. δολαρίων σε εισπράξεις διεθνώς κατακτώντας με άνεση τον τίτλο της πιο επιτυχημένης ταινίας του 2021.

Η τελευταία ταινία της τριλογίας με τον Τομ Χόλαντ –αν και ήδη υπάρχουν πληροφορίες για συζητήσεις για νέα τριλογία με τον ίδιο ηθοποιό- χρειάστηκε έντεκα ημέρες για να ξεπεράσει το όριο του 1 δισ. δολαρίων, επίδοση που αποτελεί τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο στα κινηματογραφικά χρονικά πίσω από τους Avengers: Endgame του 2019 που χρειάστηκε μόλις πέντε(!) ημέρες, αλλά σε ισοψηφία με το Avengers: Infinity War του 2018. Με μόνη αλλά σημαντικότατη διαφορά το γεγονός πως είναι η πρώτη ταινία που πετυχαίνει τον... άθλο αυτό εν μέσω πανδημίας.

Πολυμέσα