Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  18:38:03

Κορωνοϊός – Ντόμινο κρουσμάτων στην ελληνική σόουμπιζ – Ποιοι επώνυμοι νοσούν

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Τίμος Ζαχαράτος, η Ελενα Γαλύφα και η Μαρία Λεκάκη είναι μόνο κάποιοι από τους σελέμπριτιζ που έχουν ανακοινώσει ότι είναι θετικοί στον ιό.

Συναγερμός έχει σημάνει στην ελληνική σόουμπιζ, καθώς όλο και αυξάνονται τα κρούσματα κοροναϊού.
Η παραλλαγή Όμικρον συνεχίζει να καλπάζει στη χώρα και οι διάσημοι αστέρες της τηλεόρασης και του πενταγράμμου ανακοινώνουν ο ένας μετά τον άλλον, μέσα από τα social media, ότι είναι θετικοί στον ιό.

Ο Λαζόπουλος, ο Θεοφάνους και ο Ζαχαράτος

Ο Λάκης Λαζόπουλος νοσεί με ήπια συμπτώματα, ενώ ενημέρωσε και όλους όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του τις τελευταίες μέρες. «Γεια σας, αφού ενημέρωσα όσους συνάντησα τις δύο τελευταίες ημέρες ενημερώνω κι εσάς ότι βρέθηκα θετικός στον κοροναϊό. Ευτυχώς, με ήπια συμπτώματα! Περαστικά σε όλες και σε όλους. Μέχρι τις 3 Ιανουαρίου μπορεί να έχουμε προλάβει να κολλήσουμε όλοι», έγραψε στο Instagram με χιούμορ.
«Θύμα» της πανδημίας και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης. Ο ηθοποιός, μέσω μιας ανάρτησης, αποκάλυψε πως μετά από μοριακό τεστ που έκανε ανακάλυψε πως έχει προσβληθεί και εκείνος από κοροναϊό.

Με τον ιό νοσεί επίσης και ο Γιώργος Θεοφάνους. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο μουσικοσυνθέτης στα social media. «Πόσο θα ήθελα να ήμουν καρδιά με καρδιά με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου τέτοιες γιορτινές μέρες αλλά...ούτε οικογενειακά, ούτε στο cash Αθήνα ούτε savoy Λεμεσός. Μόνο υπνοδωμάτιο και καραντίνα. Ο Covid δεν κάνει εξαιρέσεις. Ευτυχώς τριπλά εμβολιασμένος! Φιλιά πολλά», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ακόμα ένας καλλιτέχνης που δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον ιό είναι ο Χάρης Βαρθακούρης. Ο τραγουδιστής έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου ανέφερε ότι διαγνώστηκε θετικός και ως εκ τούτου δεν δώσει το «παρών» στον μεγάλο τελικό του J2US. Έτσι, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη θα διαγωνιστεί με άλλον παρτενέρ.

Το πρωί της Τετάρτης (19/12), έγινε γνωστό ότι και ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος, νοσεί από κοροναϊό. «Να στείλουμε την αγάπη μας και στον Τίμο μας ο οποίος βρέθηκε θετικός. Αλλά παρόλα αυτά είναι καλά», είπε on air η Δανάη Μπάρκα και παράλληλα αποκάλυψε πως αυτές τις ημέρες του πηγαίνει φαγητό.
Την ίδια ώρα, η Έλενα Γαλύφα ανακοίνωσε και αυτή ότι κόλλησε τον ιό. Μάλιστα, η Influencer και Fashion Blogger βρέθηκε θετική ανήμερα των γενεθλίων της και αναγκάστηκε να περάσει την ιδιαίτερη αυτή ημέρα μόνη στο σπίτι.

Ο Χατζηγιάννης, η Λεκάκη και ο Βλοντάκης

Η λίστα των διάσημων δεν έχει τέλος. Εκτός των παραπάνω θετικός στον κοροναϊό βρέθηκε και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος με ένα βίντεο από την καραντίνα του σπιτιού του, ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι νοσεί με ελαφρά συμπτώματα.
Οι μέρες των εορτών βρίσκουν τον λαοφιλή τραγουδιστή σε απομόνωση, ενώ έχουν ακυρωθεί και οι συναυλίες που είχε προγραμματίσει με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Με μια διαφορετική ανάρτηση στo Instagram, η Μαρία Λεκάκη γνωστοποίησε ότι νοσεί και αυτή. Η αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία με ένα ημερολόγιο καταγραφής της κατάστασης της υγείας της. Με καθημερινές μετρήσεις στο οξυγόνο και τη θερμοκρασία της, θέλησε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για την τήρηση των μέτρων της πανδημίας.

Μακριά από την οικογένειά του θα αλλάξει την χρονιά ο διεθνής πολίστας και ηθοποιός Αντώνης Βλοντάκης. Με μια προσωπική του φωτογραφία, γνωστοποίησε ότι βρέθηκε θετικός αν και τριπλά εμβολιασμένος, ενώ ευχήθηκε υγεία σε όλο τον κόσμο.
Μέσω Skype εμφανίστηκαν στην πρωινή εκπομπή τους οι παρουσιαστές της ΕΡΤ Χριστίνα Βίδου και Κώστας Παπαχλιμίντζος. Οι δημοσιογράφοι βρίσκονται σε καραντίνα αντιμετωπίζοντας ελαφρά συμπτώματα, ενώ όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Κώστας Παπαχλιμίντζος, αν και τριπλά εμβολιασμένος «ο κοροναϊός βρήκε τη χαραμάδα και πέρασε».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline