Σάββατο 20 Απριλίου 2024  04:30:02

«Stand Up for Ukraine»: Έλτον Τζον, U2 και δεκάδες καλλιτέχνες στην πρωτοβουλία για τους Ουκρανούς πρόσφυγες

Με τη συμμετοχή του Έλτον Τζον, των U2 και δεκάδων άλλων διάσημων καλλιτεχνών που «μάχονται» για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία, διεξάγεται στις 9 Απριλίου η πρωτοβουλία συγκέντρωσης χρημάτων για τους πρόσφυγες με τίτλο «Stand Up for Ukraine».

Με τη συμμετοχή του Έλτον Τζον, των U2 και δεκάδων άλλων διάσημων καλλιτεχνών που «μάχονται» για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία, διεξάγεται στις 9 Απριλίου η πρωτοβουλία συγκέντρωσης χρημάτων για τους πρόσφυγες με τίτλο «Stand Up for Ukraine».
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε όσους βοηθούν στη διοργάνωση της διαδικτυακής εκστρατείας για τη συγκέντρωση χρημάτων για την Ουκρανία, με την οργάνωση Global Citizen να συνεργάζεται με διασημότητες και πολιτικούς για να βοηθήσει τους εκτοπισμένους από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Είμαι ευγνώμων στους U2 και τον Bono για την πρωτοβουλία αυτής της εκστρατείας», δήλωσε ο Ζελένσκι σε σχετικό βίντεο που δημοσιεύθηκε στις σελίδες της Global Citizen στα κοινωνικά δίκτυα.

Η εκστρατεία θα ξεκινήσει με μαρτυρίες από απλούς υποστηρικτές που βρίσκονται στην Ουκρανία, εκκλήσεις για ανθρωπιστική βοήθεια και εμφανίσεις διασημοτήτων και όλα αυτά θα καταλήξουν σε μια παγκόσμια σύνοδο κορυφής με παγκόσμιους ηγέτες για την ανάληψη δεσμεύσεων στις 9 Απριλίου.

«Στις 9 Απριλίου, η μεγαλύτερη διαδικτυακή εκδήλωση "Social Media Rally" θα υποστηρίξει τους ανθρώπους που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την Ουκρανία. Προσκαλώ τους πάντες: μουσικούς, ηθοποιούς, αθλητές, επιχειρηματίες, πολιτικούς, όλους. Όλους όσοι θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτό το κίνημα και να υποστηρίξουν το "Stand Up for Ukraine"», ανέφερε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε δήλωσή του.

Δεκάδες καλλιτέχνες, σελέμπριτι, αθλητές και απλοί πολίτες θα συμμετάσχουν στην εκστρατεία: «The Weeknd», Adam Durica, Aitana, Alanis Morissette, Alejandro Sanz, Alexandra Stan, Angélique Kidjo, Annie Lennox, Billie Eilish, Billy Joel, Celine Dion, Chris Isaak, Chris Rock, Demi Lovato, Elton John και David Furnish, FINNEAS, Garth Brooks και Trisha Yearwood, Gloria Steinem, Green Day, Herbert Grönemeyer, Hugh Jackman και Deborra-lee Furness, Igo, Jon Batiste, Jonas Brothers, Juanes, Kacey Musgraves, Katy Perry, Leon Bridges, Luke Combs, Madonna, Miley Cyrus, Mirai, Ozzy Osbourne, Pearl Jam, Pharrell Williams, Priyanka Chopra Jonas, Radiohead, Red Hot Chili Peppers, Ryan Tedder, Sarsa, Shaquille O'Neal, Stevie Nicks, Stevie Wonder, Tame Impala, U2, Usher, Vito Bambino, και Young Leosia.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline