Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βίκυ Λέανδρος: Άφησα την καριέρα μου για την οικογένεια

Η διάσημη ερμηνεύτρια μίλησε για την παρουσία της στη μουσική βιομηχανία αλλά και τη συμμετοχή της στην Εurovision.

Η Βίκυ Λέανδρος αναφέρθηκε στην σπουδαία καριέρα της και σε γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή της.

Η διάσημη ερμηνεύτρια ήταν καλεσμένη στον Νίκο Χατζηνικολάου και μίλησε για την παρουσία της στη μουσική βιομηχανία αλλά και τη συμμετοχή της στην Εurovision.
«Μου έχει μείνει η πρώτη Eurovision, που για μένα ήταν η πρώτη μου απογοήτευση που δεν βγήκα πρώτη, ήμουν μικρούλα, βγήκα τέταρτη» εξήγησε η ίδια.

Στο πιο σημαντικό σημείο της καριέρας της, η ίδια αποφάσισε να κάνει πίσω για να αφοσιωθεί στην καριέρα της. Για την απόφαση αυτή, η Βίκυ Λέανδρος είπε: «Δεν μου ήρθε δύσκολο, αλλιώς μπορεί και να μην το έκανα. Ήταν μωρά τα παιδιά μου. Πώς να μην είσαι με τα μωρά να τα μεγαλώσεις εσύ ως μητέρα; Ήταν κάτι αναγκαίο για μένα. Την άφησαν την καριέρα, και δεν φοβόμουν αν θα ξαναέχω επιτυχία σε δέκα χρόνια. Είπα «Θα δω». Και έτσι ήρθε μετά από δέκα χρόνια».

Για τον έρωτα και τον γάμο, η Βίκυ Λέανδρος σχολίασε: «Ήταν καθοριστικός ο ρόλος του έρωτα στη ζωή μου. Η δημοσιότητα δεν βοήθησε στην προσωπική μου ζωή. Εγώ δεν ήθελα ποτέ να παντρευτώ, ήμουν πάντα ανεξάρτητη και ήθελα να μείνω. Όταν όμως θες παιδιά νομίζω είναι αναγκαίο να παντρευτείς, να έχουν τα παιδιά μια μητέρα, μια οικογένεια. Αλλιώς νομίζω μπορούμε άνετα να συζήσουμε. Δεν ξέρω αν έχω βρει τη χρυσή τομή εγώ. Από τη μία μεριά ήταν πάντα η καριέρα αλλά έφτιαξα και την ιδιωτική μου ζωή, η οποία είναι έντονη».

Πολυμέσα