Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  11:32:46

Ο Τομ Κρουζ και το «Top Gun» έφτασαν στις Κάννες

Η Γαλλική Ριβιέρα σήμερα χτυπάει στον ρυθμό της επιστροφής του κινηματογραφικού αεροπόρου Μάβερικ που το κοινό περίμενε για 36 ολόκληρα χρόνια.

Κάποιοι περίμεναν εδώ και κάποιους μήνες, κάποιοι άλλοι εδώ και 36 χρόνια για να δουν την συνέχεια του «Top Gun», μια από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές του Τομ Κρουζ στην μεγάλη οθόνη.

Η ημέρα που το sequel της ταινίας του 1986, το «Top Gun: Maverick», θα προβληθεί στις Κάννες έφτασε -είναι άλλωστε ένα από τα highlights της φετινής διοργάνωσης.
Λίγο μετά τις 16:00 ώρα Γαλλίας, σήμερα Τετάρτη 18 Μαΐου, ο Τομ Κρουζ κατέφθασε στην Κρουαζέτ και εμφανίστηκε αρχικά μόνος μπροστά από τους φωτογράφους στον χώρο του photocall, με θέα τα σκάφη. Στην συνέχεια, είδαμε και την συμπρωταγωνίστριά του στην νέα αυτή ταινία, Τζένιφερ Κόνελι -η οποία, μάλιστα, σε μια χαριτωμένη στιγμή του «έστρωσε» και τα κουμπιά στο πουκάμισό του.

Στην Γαλλική Ριβιέρα βρέθηκαν και άλλοι συντελεστές της ταινίας, όπως ο ηθοποιός Τζον Χαμ, που οι περισσότεροι γνωρίζετε ως τον Ντον Ντρέιπερ του «Mad Men», ο Μάιλς Τέιλερ αλλά φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από την περίσταση και ο σκηνοθέτης του sequel του «Top Gun», Τζόζεφ Κοζίνσκι.
Από αριστερά προς τα δεξιά: ο σεναριογράφος Κρίστοφερ ΜακΚουάρι, ο Τομ Κρουζ, ο σκηνοθέτης Τζόζεφ Κοζίνσκι και ο παραγωγός Τζέρι Μπρουκχάιμερ. 

Το «Top Gun: Maverick» υπολογιζόταν αρχικά να κυκλοφορήσει το 2019, όμως η πανδημία το ανέβαλε για 3 ολόκληρα χρόνια. Οι πρώτες κριτικές που έχουν ήδη κυκλοφορήσει είναι παραπάνω από ενθαρρυντικές, με κάποιες από αυτές να κάνουν λόγο μέχρι και για το καλύτερο blockbuster της δεκαετίας.
Το 75ο Φεστιβάλ των Καννών, πέρα από την προβολή του «Top Gun: Maverick» θα αποτίσει και έναν αναδρομικό φόρο τιμής σε ολόκληρη την καριέρα του Τομ Κρουζ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline