Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  12:56:44

Tα υπέροχα σπίτια του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα αξίας 20 εκατ. δολαρίων

Ο Μπαράκ και η Μισέλ πήραν την απόφαση να παραμείνουν στην Ουάσινγκτον μετά τη λήξη της προεδρίας, μέχρι η μικρότερη κόρη τους να ολοκληρώσει τις σπουδές της στο λύκειο.

Αγόρασαν ένα αρχοντικό σε στιλ Tudor με εννέα υπνοδωμάτια που εκτείνεται σε 8.500 τετραγωνικά μέτρα αξίας 8,1 εκατομμυρίων δολαρίων στην γειτονιά Kalorama, μόλις πέντε λεπτά μακριά από τον Λευκό Οίκο στην Ουάσινγκτον.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα με την σύζυγό του Μισέλ μπορεί να μην αποκαλούν πλέον τον Λευκό Οίκο «σπίτι τους», αλλά διαθέτουν ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο ακινήτων τόσο στην Ουάσινγκτον όσο και στη Μασαχουσέτη. Συνολικά είναι αξίας 20 εκατ. δολαρίων διαθέτοντας απίστευτες ανέσεις για να τις απολαμβάνει το ζευγάρι μαζί με τις κόρες τους, Μάλια και Σάσα.

Ο Μπαράκ και η Μισέλ πήραν την απόφαση να παραμείνουν στην Ουάσινγκτον μετά τη λήξη της προεδρίας, μέχρι η μικρότερη κόρη τους να ολοκληρώσει τις σπουδές της στο λύκειο. Αγόρασαν ένα αρχοντικό σε στιλ Tudor με εννέα υπνοδωμάτια που εκτείνεται σε 8.500 τετραγωνικά μέτρα αξίας 8,1 εκατομμυρίων δολαρίων στην γειτονιά Kalorama, μόλις πέντε λεπτά μακριά από τον Λευκό Οίκο στην Ουάσινγκτον. Το ακίνητο ήταν ιδιοκτησίας του Τζο Λόκχαρτ, ο οποίος ήταν γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου κατά την περίοδο προεδρίας του Μπιλ Κλίντον. Η έπαυλη χρονολογείται από το 1928, και βρίσκεται σε μια από τις καλύτερα φυλασσόμενες συνοικίες της Ουάσινγκτον.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline