Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  04:21:24

Στίβεν Κινγκ: Άκρως... τρομακτική πρόβλεψη για τον Πούτιν από τον μετρ του τρόμου

O Αμερικανός συγγραφέας έχει συγκεντρώσει πάνω από 18.600 «μού αρέσει» στο Twitter για την αναφορά του στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Άκρως... τρομακτική πρόβλεψη για τον Βλαντίμιρ Πούτιν έκανε ο μετρ του τρόμου Στίβεν Κίνγκ.

«Η Ουκρανία θα είναι το Βιετνάμ του Πούτιν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός συγγραφέας ενός τεράστιου όγκου έργων που μεταφέρθηκαν με επιτυχία στην τηλεόραση όπως η «Λάμψη», η
«Κριστίν» και η «Κάρι», έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 18.600 «μού αρέσει».

Ο Κινγκ ποτέ δεν έκρυψε την απέχθειά του για τον Πούτιν. «Ο Πούτιν πρέπει να 'φύγει' πριν μας σκοτώσει όλους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο».

«Χιλιάδες πεθαίνουν επειδή θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής» έχει αναφέρει επίσης στο Twitter.

Πάντως, υπάρχουν και χειρότερα σενάρια που για τον Βλαντιμίρ Πούτιν, που μπορεί να είναι απτή πραγματικότητα: Σύμφωνα με το Κίεβο, κατάφερε να γλιτώσει από απόπειρα δολοφονίας πριν από δύο μήνες.

Ο Κιρίλο Μπουντάνοφ, επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Πληροφοριών του ουκρανικού Υπουργείου Άμυνας, δήλωσε ότι η απόπειρα δολοφονίας έγινε μετά την εισβολή στην Ουκρανία, αναφέρει η εφημερίδα Ukrainska Pravda.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Μπουντάνοφ είπε ότι οι επίδοξοι δολοφόνοι του Πούτιν προέρχονταν από την περιοχή του Καυκάσου, που περιλαμβάνει την Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Γεωργία και τμήματα της νότιας Ρωσίας.

Σημειώνεται ότι το Βιετνάμ επισκίασε τη θητεία του προέδρου των ΗΠΑ Λίντον Τζόνσον.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline