Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  16:01:40

Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Γιόρτασε τα 80ά του γενέθλια στη Μύκονο Κύριο

Το διάσημο «Σκαθάρι» πέρασε την ημέρα των γενεθλίων του στο ελληνικό νησί, με την οικογένειά του.

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ ταξίδεψε στη Μύκονο με την οικογένειά του το περασμένο Σαββατοκύριακο και εκεί γιόρτασε τα 80ά του γενέθλια.

Ο δημοφιλής μουσικός των Beatles βρέθηκε στο ελληνικό νησί με τη σύζυγό του, Νάνσι Σέβελ, τις κόρες του, Στέλλα και Μαίρη, αλλά και τα εγγόνια του, Άρθουρ και Έλιοτ.

Η οικογένεια απόλαυσε το ελληνικό καλοκαίρι και τις βουτιές του στη θάλασσα σε ένα πολυτελές γιοτ.

Οι φίλοι του μουσικού έσπευσαν να του ευχηθούν στα social media για τα γενέθλιά του. Ανάμεσά τους η Γιόκο Όνο, η οποία έγραψε στο Twitter: «Αγαπημένε Πολ, χαρούμενα 80ά γενέθλια και πολλά πολλά ακόμα χρόνια. Από μία σύντροφο στην ειρήνη. Με αγάπη, Γιόκο».

Με τη σειρά του και ο σταρ των Beatles, Ρίνγκο Σταρ του ευχήθηκε με μία δημοσίευση. «Λένε ότι είναι τα γενέθλιά σου το Σάββατο. Χρόνια πολλά φίλε μου αγαπημένε. Καλή σου μέρα, ειρήνη και αγάπη. Ο Ρίνγκο και η Μπάρμπαρα σου στέλνουν αγάπη και ειρήνη».

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, ένας από τους δύο εν ζωή θρύλους των Beatles, έκλεισε τα 80 του χρόνια και επέλεξε τη Μύκονο για να γιορτάσει με την οικογένειά του πριν από την εμφάνιση του στη σκηνή του ιστορικού φεστιβάλ του Γκλάστονμπερι (Glastonbury), στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Σύμφωνα με την Dailymail ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε πάνω σε ένα πολυτελές γιοτ μαζί με την σύζυγό του Νάνσι Σέβελ (Nancy Shevell), τις κόρες του Stella, και Mary, και τις οικογένειές τους.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα απόλαυσαν την ελληνική φιλοξενία, τη θάλασσα και τις εκπληκτικές παραλίες του νησιού. Το θρυλικό «σκαθάρι» ντυμένος απλά με ένα λευκό πουκάμισο και σκούρο παντελόνι, φαινόταν χαλαρός καθώς άνοιγε τα δώρα από την οικογένειά του για τα γενέθλιά του.

Πλήθος διασημοτήτων του ευχήθηκαν για τα 80α γενέθλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως ο αγαπημένος των Beatles Ρίνγκο Σταρ και η Γιόκο Όνο.

Γεννήθηκε στο Λίβερπουλ το 1942 από την νοσοκόμα Mary McCartney και τον έμπορο βαμβακιού James McCartney, ο οποίος ήταν και jazz πιανίστας σε τοπικές μπάντες. Σε ηλικία 14 ετών έχασε την μητέρα του.
Θεωρείται ο μόνος καλλιτέχνης που έχει συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο αριθμό ατόμων σε μεμονωμένη συναυλία.

Το 1997 έλαβε τον τίτλο του Sir από την Βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ το 2012 έλαβε από τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Ολλάντ το τίτλο του ιππότη της Λεγεώνας της Τιμής.

Στην επίσημη σελίδα των Beatles στο Twitter αναρτήθηκε βιντεάκι με την πορεία του Πολ ΜακΚάρντεϊ από την εποχή των Beatles αλλά και τη σόλο καριέρα του, υπό τους ήχους του τραγουδιού των Beatles «Birthday».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline