Σάββατο 20 Απριλίου 2024  07:56:34

Elon Musk: Οι φωτογραφίες του πλάι στην ελληνική σημαία κάνουν τον γύρο του κόσμου

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι παπαράτσι φωτογραφίες από τις διακοπές του Elon Musk στη Μύκονο, όπου ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου εμφανίζεται να απολαμβάνει τη θάλασσα πάνω σε ένα σκάφος, με την ελληνική σημαία να ανεμίζει.

Όπως «μαρτύρησε» αρχικά ο λογαριασμός στο Twitter που παρακολουθεί τις κινήσεις του ιδιωτικού του αεροσκάφους και στη συνέχεια ο φωτογραφικός φακός, ο Musk βρέθηκε στην Ελλάδα για ένα ολιγοήμερο διάλειμμα όχι μόνο από τα καθήκοντά του στην Tesla και την SpaceX, αλλά και από το σήριαλ της αποτυχημένης εξαγοράς του Twitter, που όπως όλα δείχνουν, θα λήξει στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Ο 51χρονος επιχειρηματίας ταξίδεψε την περασμένη Παρασκευή από τις ΗΠΑ στη Μύκονο και τη Δευτέρα βρισκόταν ήδη στον δρόμο της επιστροφής.

Στο ταξίδι αυτό, διασκέδασε με την φίλη του, τη σχεδιάστρια μόδας Sarah Staudinger και τον σύζυγό της, Ari Emanuel, που είναι ο CEO του γίγαντα της ψυχαγωγίας, Endeavor. Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από ένα μήνα στο Σεν Τροπέ, με τον Musk να είναι ανάμεσα στους καλεσμένους. Σε αντίθεση με τα όσα γράφονται, η εντυπωσιακή παρουσία που φωτογραφήθηκε μαζί του, λοιπόν, δεν είναι η σύντροφός του, ηθοποιός Natasha Bassett.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τις ελληνικές διακοπές του Musk φιγουράρουν σήμερα σε πολλές ιστοσελίδες του εξωτερικού.
Elon Musk vacations on a yacht in Mykonos, Greece amid Twitter lawsuit. https://t.co/vAbTE3t12K
— TMZ (@TMZ) July 18, 2022
Και όπως ήταν φυσικό, προκαλούν αίσθηση και στο Twitter, όπου ο Musk έχει περισσότερους από 100 εκατ. followers.
Here's Elon Musk on his luxury yacht in Mykonos. Best caption wins.
(Credit: ThePhotOne/BACKGRID) pic.twitter.com/krtzNxpSbd
— Jo ???? (@JoJoFromJerz) July 18, 2022

Οι συγκρίσεις με τον Jeff Bezos δεν έλειψαν.
Elon got a lot of catching up to do pic.twitter.com/RSPB4CzXA1
— Wall Street Memes (@wallstmemes) July 18, 2022
Ο ίδιος, ο Musk, πάντως, φρόντισε να ενημερώσει τους followers του ότι έχει ήδη επιστρέψει στη δουλειά και στο εργοστάσιο της Tesla.
ADVERTISING

Haha damn, maybe I should take off my shirt more often ... free the nip!!
(already back in the factory btw)
— Elon Musk (@elonmusk) July 18, 2022
moneyreview.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline