Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  10:37:46

Blonde»: Μια ματιά πίσω από την λάμψη της Μέριλιν Μονρό στο τρέιλερ της ταινίας

Από τα πρώτα ήδη δείγματα, η Άνα ντε Άρμας φαίνεται να ενσαρκώνει κάτι παραπάνω από πειστικά την Μέριλιν Μονρό στο «Blonde», το biopic δηλαδή για την θρυλική σταρ του Χόλιγουντ που έρχεται στο Netflix.

Μπορεί να έχουμε λίγο καιρό ακόμα μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου, οπότε και η ταινία θα γίνει διαθέσιμη στην πλατφόρμα streaming, όμως, μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ, για να ζεσταίνεται το έδαφος.
Το «Blonde», που σκηνοθετεί ο Άντριου Ντόμινικ, βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Τζόις Κάρολ Όουτς και θα είναι μια μυθοπλαστική απεικόνιση του εσωτερικού κόσμου της ηθοποιού και της ταραχώδους ζωής της.

Η ίδια η πρωταγωνίστρια του «Blonde», Άνα ντε Άρμας, αναφερόμενη στον σκηνοθέτη Άντριου Ντόμινικ, λέει ότι: «Ήθελε ο κόσμος να βιώσει πώς ήταν να είσαι όχι μόνο η Μέριλιν αλλά και η Νόρμα Τζιν [σ.σ.: το πραγματικό όνομα της Μονρό]. Βρήκα αυτήν την πιο τολμηρή, όχι απολογητική και φεμινιστική θέση της ταινίας στην ιστορία της που έχω δει ποτέ».
Όσοι βρεθούν στο Φεστιβάλ της Βενετίας, που φέτος θα διεξαχθεί από 31 Αυγούστου ως 10 Σεπτεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να δούν και την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας.
Για όλους τους υπόλοιπους -αλλά κι αυτούς- το επίσημο τρέιλερ του «Blonde» για την Μέριλιν Μονρό είναι ένα κλικ μακριά:

Δείτε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας του Netflix με την Άνα ντε Άρμας στον πρωταγωνιστικό ρόλο στο κάτω μέρος της οθόνης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline