Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  16:23:39

Είναι επίσημο: Τότε θα κάνει πρεμιέρα το Joker 2 Την ανακοίνωση έκανε εκπρόσωπος της Warner Bros. Στην πολυαναμενόμενη ταινία θα πρωταγωνιστεί

Μεγάλη είναι η ανυπομονησία των φανς του Joker. Το σίκουελ της πιο επιτυχημένης R-Rated ταινίας όλων των εποχών είναι γεγονός, ωστόσο η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα αργεί ακόμα.

Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της εταιρίας διανομής της ταινίας Warner Bros, το Joker 2 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου του 2024.

Στην ταινία θα πρωταγωνιστεί ο Χοακίν Φίνιξ, επαναλαμβάνοντας τον ρόλο του Άρθουρ Φλεκ, του ανθρώπου που έγινε Joker και του εξασφάλισε το Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού στην πρώτη ταινία του 2019.

Το σίκουελ είχε επιβεβαιώσει στις αρχές Ιουνίου ο σκηνοθέτης, Τοντ Φίλιπς. Τότε, δημοσίευσε μια σειρά εικόνων στο Instagram, συμπεριλαμβανομένου ενός κόκκινου εξώφυλλου σεναρίου με τον τίτλο «Joker: Folie à Deux» («Η ψύχωση που μοιράζονται δύο άτομα»).
Σε μία άλλη φωτογραφία της ανάρτησης, ο Χοακίν Φίνιξ καπνίζει ενώ διαβάζει το σενάριο. Την ανάρτηση είχε κοινοποιήσει και ο επίσημος λογαριασμός της Warner Bros στο Twitter.

To Joker κυκλοφόρησε το 2019 και οι εισπράξεις του ξεπέρασαν το ένα δισεκατομμύριο δολάρια, ενώ το μπάτζετ ήταν οριακά πάνω από τα 50 εκατομμύρια. Ήταν η έβδομη πιο εμπορική ταινία της χρονιάς και 32η όλων των εποχών.
Η ταινία το 2020 ήταν υποψήφια για 12 Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένων αυτών της καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, Α' ανδρικού ρόλου, διασκευασμένου σεναρίου και μουσικής. Ο Φίνιξ κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού και η Χίλντουρ Γκουντναντότιρ (Hildur Gunadottir) κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης πρωτότυπης μουσικής.

Υπενθυμίζεται ότι ο οσκαρικός ηθοποιός είχε λάβει 4,5 εκατομμύρια δολάρια για το Joker του 2019. Για το Joker 2 λέγεται ότι η αμοιβή του θα αγγίζει τα 20 εκατομμύρια δολάρια.
Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι θαυμαστές του υποστηρίζουν ότι αξίζει και ακόμη περισσότερα, καθώς η συγκεκριμένη ταινία θα επηρεάσει την ψυχική του υγεία.
Ο Φίνιξ σε δηλώσεις του έχει παραδεχτεί ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Joker δεν ήταν πολύ καλά ενώ η συμπεριφορά του προβλημάτιζε τους συναδέλφους του.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline