Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  18:57:38

Μεταμορφώθηκε σε... Μπόρις Τζόνσον, ο Κένεθ Μπράνα

Ο Κένεθ Μπράνα υποδύεται τον Μπόρις Τζόνσον με συγκλονιστικό τρόπο όπως φαίνεται στο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης τηλεοπτικής δραματικής σειράς «This England» (Αυτή η Αγγλία) που θα προβληθεί σε έξι επεισόδια από το τηλεοπτικό δίκτυο Sky.

Πέρα από το μακιγιάζ που είναι τόσο πειστικό που δεν μπορούμε να «δούμε» πίσω από αυτό τον Κένεθ Μπράνα, ο σαιξπηρικός ηθοποιός «μπαίνει πραγματικά στο πετσί του ρόλου».

Η σειρά πραγματεύεται την ταραχώδη διαχείριση της πανδημίας από τον Μπόρις Τζόνσον. Η μίνι σειρά εξιστορεί ένα μέρος της πρώτης θητείας του ως πρωθυπουργού, συμπεριλαμβανομένης της νοσηλείας του με κορωνοϊό και της ολοένα και σκληρότερης κριτικής που του ασκήθηκε στην πολιτική αντιμετώπισης της πανδημίας που ακολούθησε.

Σημειώνεται ότι η συμπεριφορά του Τζόνσον, με αποκορύφωμα το «party gate», οδήγησε τελικά σε ανταρσία τους Τόρις, και στην απομάκρυνσή του από την πρωθυπουργία.
Πάντως, ο Κένεθ Μπράνα ως Τζόνσον θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για νέα τηλεοπτικά βραβεία. Ο Βορειοϊρλανδός ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας συμμετείχε στις ταινίες Tenet, Murder on the Orient Express και Dunkirk.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline