Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  12:49:03

Η Ανούσκα Σάρμα ορίστηκε πρέσβειρα προϊόντων ομορφιάς

Η Ινδή ηθοποιός Ανούσκα Σάρμα ορίστηκε πρέσβειρα του brand προϊόντων ομορφιάς L'Oreal Paris.

Η πρωταγωνίστρια και παραγωγός ταινιών του Μπόλιγουντ είναι το πρόσωπο νέας σειράς περιποίησης δέρματος που θα κυκλοφορήσει σύντομα στην Ινδία, με ένα ισχυρό μήνυμα συμπερίληψης.

«Πάντα θαύμαζα τη L'Oreal για την πρωτοποριακή καινοτομία της στη βιομηχανία ομορφιάς με ανώτερης ποιότητας, εξαιρετικά προϊόντα που υποστηρίζονται από την επιστήμη, τα οποία χρειάζονται οι γυναίκες του σήμερα. Με αυτή τη συνεργασία, ανυπομονώ να επιφέρω θετικό αντίκτυπο στη βιομηχανία ομορφιάς, κάνοντάς την πιο ανοιχτή σε όλες τις γυναίκες» είπε η Σάρμα.

Διαφήμιση με πρωταγωνίστρια τη Σάρμα που γυρίστηκε στο Παρίσι πρόκειται να αρχίσει να προβάλλεται σύντομα, ανέφερε η ινδική οικονομική εφημερίδα Mint.
Η Ανούσκα Σάρμα είναι επιτυχημένη Ινδή ηθοποιός με καριέρα που εκτείνεται σχεδόν 15 χρόνια. Έχει συμμετάσχει σε εμβληματικές ινδικές ταινίες και ανέλαβε την παραγωγή κινηματογραφικών έργων που έτυχαν διεθνούς αναγνώρισης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline