Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  12:26:50

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχωρά σε μηνύσεις εναντίον του

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει νομικές ενέργειες κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει νομικές ενέργειες κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της εφημερίδας Guardian, η αγγλική ομάδα έχει προσλάβει δικηγόρους προκειμένου να προχωρήσει σε μηνύσεις εναντίον του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Το σχετικό ρεπορτάζ θεωρεί δεδομένο ότι ο 37χρονος ποδοσφαιριστής δεν θα αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» μετά την επιστροφή του από το Μουντιάλ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σε συνέντευξη που έδωσε στον Πιρς Μόργκαν, κατηγόρησε ευθέως τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι δεν έδειξε το απαιτούμενο ενδιαφέρον μετά την απώλεια του γιου του. Είπε ακόμη ότι η οικογένεια Γκλέιζερ δεν νοιάζεται για την ομάδα και ο προπονητής Έρικ τεν Χαγκ δεν τον σέβεται.
«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε σήμερα το πρωί τα κατάλληλα μέτρα ως απάντηση στην πρόσφατη συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στα μέσα ενημέρωσης. Δεν θα προβούμε σε περαιτέρω σχόλια μέχρι η διαδικασία αυτή να φτάσει στην ολοκλήρωσή της», αναφέρει η αγγλική ομάδα σε ανακοίνωσή της.

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο λαμβάνει 500 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα.
Ο Πορτογάλος επέστρεψε στην αγγλική ομάδα του καλοκαίρι του 2021. Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν το καλοκαίρι, ο ίδιος ζήτησε να αποχωρήσει αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline