Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Σαμ Μέντες με τον επόμενο Τζέιμς Μποντ

Οι οπαδοί του Skyfall, της τελευταίας ταινίας της σειράς Τζέιμς Μποντ, μπορούν να χαρούν. Υπάρχει συνέχεια. Ο σκηνοθέτης Σαμ Μέντες θα αξιοποιηθεί «στο τιμόνι» της 24ης ταινίας, με πρωταγωνιστή και πάλι τον Ντάνιελ Κρεγκ, ανακοίνωσε την Πέμπτη η Sony Pictures Entertainment.

Ο Μέντες αρχικά είχε πει ότι δεν θα επιστρέψει να σκηνοθετήσει νέο έργο του Τζέιμς Μποντ, αλλά φαίνεται ότι άλλαξε γνώμη αφού πήρε διαβεβαιώσεις από τους παραγωγούς, ότι θα του δοθεί χρόνος να ολοκληρώσει άλλες υποχρεώσεις του. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που μου δόθηκε ο χρόνος που χρειάζεται για να τιμήσω όλες τις δεσμεύσεις στο θέατρο. Λυπάμαι πολύ για το διάστημα καθυστέρησης και ανυπομονώ να αναλάβω τα ηνία και πάλι», είπε ο Μέντες.

Η ταινία, σε σενάριο του Τζον Λόγκαν, θα εμφανιστεί στους αμερικανικούς κινηματογράφους στις 6 Νοεμβρίου, του 2015, και στη Μεγάλη Βρετανία στις 23 Οκτωβρίου του 2015. Το Skyfall, ήταν η πιο πετυχημένη οικονομικά ταινία της σειράς Τζέιμς με συνολικές εισπράξεις 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια.

 

 

Πολυμέσα