Δευτέρα 16 Μαϊου 2022  23:58:43

NonPaperNews

NonPaperNews

Τι πρέπει να κάνεις και να μην κάνεις εάν θέλεις να είσαι με την εκρηκτική λατίνα σταρ. Όποια και αν είναι η άποψή σου για την Jennifer Lopez, παραδέχεσαι πως είναι μια γοητευτική γυναίκα με την οποία πολλοί άντρες ανά τον κόσμο θα ήθελαν να είναι ζευγάρι.

Τελωνειακοί ελεγκτές της ΑΑΔΕ έβαλαν «φρένο» στη δράση γνωστού κυκλώματος που νοθεύει ποτά,. Με συνεργούς πολλά καταστήματα ποτών, μπαρ και κέντρα διασκεδάσεως.

Πάνω από 3 εκατ. ευρώ τα πρόστιμα που της ΔΙΜΕΑ για αισχροκέρδεια αλλά απουσιάζει η αναγκαία κοινωνική κύρωση για αυτά τα οικονομικά κοινωνικά εγκλήματα.

Σε 363 ανήλθαν οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν από την Τροχαία σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Δευτέρας και σήμερα στην Αττική για τον εντοπισμό οδηγών που παραβιάζουν την κυκλοφορία στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ).

Κατά την ΕΛΑΣ στόχος των πρόσφατων ελέγχων ήταν η αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων, καθώς και άλλων επικίνδυνων παραβάσεων που οδηγούν σε τροχαία ατυχήματα, διαταράσσουν την ασφάλεια των συγκοινωνιών και την ομαλή και ασφαλή κίνηση των πολιτών.

«Θέλουμε να ενισχύσουμε την αστυνόμευση στην Αθήνα και να αυξήσουμε το αίσθημα ασφάλειας για πολίτες, εργαζόμενους, επισκέπτες και τουρίστες» , τόνισε στο MEGA Σαββατοκύριακο ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Ακάλυπτο το 1/5 των θέσεων με υποσχέσεις για αυστηρό έλεγχο στο καθεστώς εργασίας και αμοιβών, ο οποίος δεν υπάρχει. Ένα εκτεταμένο κοινωνικό φαινόμενο αρνήσεων, τις αιτίες του οποίου έχουμε επισημάνει στην κερδοσκοπική εργοδοσία κάθε είδους.

Σελίδα 1 από 2494
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline