Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  22:41:50

Δένδιας: Με κλάδο ελιάς αλλά και ξίφος

Αμφίπλευρο το μήνυμα. Ετοιμάσου για πόλεμο, να επαγρυπνείς όταν θέλεις ειρήνη. Το δόγμα του νέου υπουργού ΥΠΕΘΑ διαφορετικό από τους νηφάλιους, συναινετικούς τόνους (όχι χωρίς δόσεις αποφασιστικότητας) του Δημ. Αβραμόπουλου.

«Όλοι μαζί με εθνική ενότητα δεν θα επιτρέψουμε σε οιονδήποτε να επιβουλευθεί την εδαφική ακεραιότητα της χώρας ή να προσβάλλει τις πολιτισμικές αξίες του Ελληνισμού» επισήμανε ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, στις πρώτες του δηλώσεις, με την ευκαιρία της τελετής ανάληψης των νέων καθηκόντων του.

«Η Ελλάς κρατά στο ένα χέρι κλάδο ελιάς και επιδιώκει την ειρηνική συνύπαρξη με κάθε λαό και κυρίως με τους λαούς της περιοχής» ανέφερε ο κ. Δένδιας υπογραμμίζοντας πως «ταυτόχρονα όμως αποστέλλουμε μήνυμα ότι η Ελλάς εκτός από κλάδο ελαίας, διατηρεί και ξίφος. Ξίφος δικαίου, αλλά ξίφος. Με ομοψυχία και εθνική ενότητα δεν θα επιστρέψουμε σε οιονδήποτε να επιβουλευθεί την εδαφική μας ακεραιότητα ή να προσβάλει τον ελληνισμό και τις διαχρονικές του αξίες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline