Τετάρτη 24 Απριλίου 2024  10:32:53

Συμβαίνουν και στο Ισραήλ

Τετάρτη θητεία για τον Πρωθυπουργό-φαινόμενο του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου. Διέψευσε τόσο τις δημοσκοπήσεις, που προέβλεπαν μεγάλη ήττα του κόμματος του Λυκούντ, όσο και τα EXIT-POLLS.

Διαψεύστηκαν ακόμα οι προβλέψεις πως το εκλογικό σώμα θα στρεφόταν προς το Κέντρο και την Αριστερά. Συμβαίνουν και στο Ισραήλ αυτά και άλλα.

Όπως ότι έπιασαν οι προειδοποιήσεις του Νετανιάχου για τις συνέπειες που θα είχε η ήττα του για την ασφάλεια του Ισραήλ, κυρίως επειδή αυξάνει η επιρροή του Ιράν στην περιοχή. Ο φόβος ως μέθοδος έπιασε εδώ. Επιπλέον, τον Νετανιάχου δεν έπληξαν ούτε τα σκάνδαλα με πρωταγωνίστρια τη γυναίκα του Σάρα, η οποία κατηγορήθηκε ότι έχει δαπανήσει χιλιάδες ευρώ από το Ταμείο του Κράτους σε είδη μακιγιάζ, παραγγελίες φαγητού στο σπίτι, ότι επιτίθεται λεκτικά στο προσωπικό της και ότι καταναλώνει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Το ζεύγος Νετανιάχου κατηγορεί μερίδα των ΜΜΕ για κιτρινισμό.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline