Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  15:11:09

Γεωργιάδης: Ο Καμμένος ψήφισε αποφυλάκιση Σάββα Ξηρού

Κωλοτούμπα θέσεων αρχής από τον πρόεδρο και τους βουλευτές των ΑΝΕΛ. Με φωτογραφική διάταξη απολύεται από τις φυλακές ο πολυδολοφόνος και επιτελικός τρομοκράτης Σάββας Ξηρός.

Εξισούμενος με κάθε κοινό ισοβίτη, ενώ τα δικαστήρια είχαν απορρίψει-μέχρι και πρόσφατα- τις αιτήσεις για προσωρινή αποφυλάκιση και θεραπεία κατ΄οίκον. Τα κατάφερε χάρη στις μεθοδεύσεις της αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ και την υπαναχώρηση αρχών των ΑΝΕΛ απέναντι στους τρομοκράτες της 17Ν. Βολές κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε το Σάββατο ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την υπερψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης που περιλαμβάνει υπό όρους αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού.

"Κυνηγούσε τη 17 Νοέμβρη τόσα χρόνια και τώρα ψήφισε την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού", τόνισε στο Mega ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ.

Δημόσια διαφώνησε για το ν/σ από την πλευρά του ο Γιάννης Πανούσης. "Δεν χρειαζόταν νομοθετική παρέμβαση για τις περιπτώσεις αποφυλακίσεων για ανθρωπιστικούς λόγους... Aυτά μπορεί να τα κρίνει η Δικαιοσύνη, θα μπορούσε να τα λύσει (με χάρη) και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας... Δεν μπορεί να καταθέτουμε νομοθετικές ρυθμίσεις που να λένε βγαίνουν όλοι" ανέφερε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

"Τον κ. Παρασκευόπουλο τον ξέρω πολλά χρόνια, διαφωνώ σε πολλά πράγματα μαζί του... Δικό του όμως είναι το υπουργείο και αυτός είναι ο επισπεύδων" τόνισε στο Mega για τον υπουργό Δικαιοσύνης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline