Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  22:30:16

"Θα φτάσουμε το 70%"

Έγινε ο πρώτος από τη λίστα Λαγκάρντ, που κατέβαλε 1.8 εκατ. ευρώ. Ο Λεωνίδας Μπόμπολας, δεύτερος γιός του γνωστού μεγαλοεργολάβου Γιώργου Μπόμπολα ειδοποιήθηκε ότι μέχρι τις 30 Απριλίου, πρέπει να ρυθμίσει πρόστιμο, που του υπεβλήθη για τις καταθέσεις του στην ελβετική Τράπεζα USBC.

Προσήλθε αυθορμήτως στις 22 Απριλίου στην Εφορία και του ανακοινώθηκε ότι τελικά συλλαμβάνεται (για φορολογική υπόθεση για την οποία είχε υποβάλλει ένταση). Η Κυβέρνηση έδωσε διαστάσεις στο όλο θέμα, για να τονώσει το φιλολαϊκό και αντιπλουτοκρατικό της προφίλ.

Πανηγύριζαν σχεδόν στο Μαξίμου και διαβεβαίωναν ότι "θα ακολουθήσουν και άλλοι μεγαλόσχημοι, που χρωστούν στο Δημόσιο" και ότι θα πατάξουν μεγάλη φοροδιαφυγή και παραβάτες. Πιστεύουν ότι εάν πιάσουμε άλλους 3-4 καρχαρίες να πληρώσουν μεγάλα ποσά, τότε η δημοτικότητας της Κυβέρνησης θα φτάσει το 70%. Έτσι σκέφτονται, έτσι θα κινηθούν.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline