Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  16:42:03

Αλ. Φλαμπουράρης: Η επιμονή του στο Δημοψήφισμα.

Διαβεβαιώνει συνεχώς : «Δεν θα διστάσουμε να καταφύγουμε σε δημοψήφισμα». Ακόμα και τις ημέρες της προσέγγισης με τις Βρυξέλλες και των κοινών δηλώσεων με παράγοντες στις Βρυξέλλες.

Όμως ο ίδιος επιμένει να παραμένει συγκρατημένος, σε αυστηρούς όρους, απαισιόδοξος. Όμως πιο πρόβλημα θα λύσει το Δημοψήφισμα και μάλιστα εάν αφορά σε δύσκολο χειρισμό της Κυβέρνησης λχ. για νέα σκληρά μέτρα φορολόγησης ; Αδιέξοδο είτε σε αρνητικό είτε δε θετικό αποτέλεσμα, γιατί το πρόβλημα είναι η επόμενη ημέρα, τα επόμενα βήματα μετά το Δημοψήφισμα.

«Η κυβέρνηση θα δώσει τη μάχη για μια αμοιβαία επωφελή συμφωνία, ικανή να οδηγήσει σε μια πραγματικά αναπτυξιακή πολιτική. Αν όμως, τα πράγματα δεν προχωρήσουν όπως τα σχεδιάζουμε, δεν θα διστάσουμε να καταφύγουμε στη λαϊκή ετυμηγορία με δημοψήφισμα», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Αλέκος Φλαμπουράρης, μιλώντας σε ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός, προσκεκλημένος των οργανώσεων μελών Γκύζη, Εξαρχείων, Νεάπολης στην πλατεία Αργεντινής στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, αναφέρθηκε στο κυβερνητικό έργο στις πρώτες 100 ημέρες της κυβέρνησης, στις δυσκολίες της διαπραγμάτευσης, αλλά και στην ανάγκη προσφυγής σε δημοψήφισμα αν τα πράγματα δεν προχωρήσουν όπως τα έχει σχεδιάσει η κυβέρνηση. Αν δηλαδή, δεν οδηγηθούμε σε μια συμφωνία που να διασφαλίζει την εφαρμογή αναπτυξιακής πολιτικής και δεν θα επιτείνει την ύφεση.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline