Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  08:24:09

Τα χάλια που άφησε η Τασία

Πλήρης η ανεπάρκεια της Κυβέρνησης Τσίπρα στο Μεταναστευτικό. Δεν χρειάζεται να βρει κανείς πολλά επιχειρήματα. Είτε στα δύσμοιρα νησιά του Αιγαίου, (Κως, Λέσβος, Αγαθονήσι κλπ).

Είτε στο κέντρο της Αθήνας, από την περιοχή του Ελαιώνα έως την πλατεία Βικτωρίας. Παρέδωσε μια διάλυση και ένα κοινωνικό πρόβλημα σοβαρό, όπως το κατάντησε η αρμόδια υπουργός Τασία Χριστοδουλοπούλου, με τον επιπόλαιο τρόπο που αντιμετώπισε το πρόβλημα. Με καταστροφικά αποτελέσματα, αποτυχίες στα οργανωτικά θέματα, με την πολιτική ανοικτών θυρών, που άφησε έρημα τα θαλάσσια σύνορά μας και επέτρεψε τις επιδρομές χιλιάδων από τα παράλια της Μικράς Ασίας.

Η υπηρεσιακή Κυβέρνηση της κ. Θάνου έκανε κάποιες εξαγγελίες, γραφειοκρατικής βελτίωσης, αστυνομικής προστασίας και κοινωνικής πρόνοιας αλλά είναι αμφίβολο εάν θα εφαρμοσθούν έως τις εκλογές. Άλλωστε πρόκειται για μέτρα ασπιρίνες. Απαιτούνται, ως άμυνα μάλιστα, η κινητοποίηση του Κράτους και η σοβαρή συνδρομή από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Για να αρχίσουν να περιορίζονται τα χάλια που άφησε η Τασία.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline