Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  09:53:16

Μετεξεταστέοι στις κάλπες

Δήλωση πρωτοφανής. Πάνω από 6.000 οι κενές θέσεις σε Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια. Είναι φανερό ότι στο "χάλι" που επικρατεί εδώ και χρόνια στη δημόσια εκπαίδευση προστέθηκαν φέτος νέα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Τα ανέδειξε η χθεσινή πρώτη ημέρα της σχολικής χρονιάς, καθώς από την κακή λειτουργία όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης μεταβήκαμε στη μη λειτουργία. Δεκάδες σχολεία σε όλη τη χώρα δεν άνοιξαν, ενώ σε πολλά άλλα υπάρχουν σοβαρότατες ελλείψεις καθηγητών βασικών ειδικοτήτων, που κανείς δεν γνωρίζει πότε θα καλυφθούν.

Άλλωστε και κανείς αρμόδιος δεν γνωρίζει πόσες είναι οι ελλείψεις. Η ευθύνη για την πρωτόγνωρη κατάσταση ανήκει βεβαίως στα κόμματα της προηγούμενης κυβέρνησης, αρκεί να το αντιληφθούν οι γονείς των παιδιών . Ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ και στους ΑΝΕΛ, στο δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου και στο υπουργικό δίδυμο της αποτυχίας στην Παιδεία Μπαλτά- Κουράκη. Μαύρο σε όλους . Μετεξεταστέοι στις κάλπες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline