Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  03:13:01

Ένας απέραντος καταυλισμός

Θα το πληρώσουμε ακριβά. Την προθυμία του Αλέξη Τσίπρα να φιλοξενήσουμε, σταθερά και μόνιμα, 50.000 πολιτικούς πρόσφυγες. Πρώτη και καλύτερη η Ελλάδα "του ανθρωπισμού και του πολιτισμού" από όλες τις άλλες χώρες της Ευρώπης.

Να φτιάξουμε τέτοιους καταυλισμούς όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε για 1.000-2000 άτομα, που είχε φτιάξει η Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου στην Αμυγδαλέζα και την Κόρινθο. Να ήταν μόνο αυτό; Η πολιτική ανοικτών συνόρων του ΣΥΡΙΖΑ (του οποίου η Νεολαία έκανε τη βλακώδη πρόταση να ξηλώσουμε το τείχος του Έβρου) φταίει γι αυτή την επέλαση εκατοντάδων χιλιάδων Σύρων από την Τουρκία.

Και μαζί με αυτούς άλλοι τόσοι περίπου λαθρομετανάστες από άλλες χώρες. Σύνολο για φέτος πάνω από 500.000 άτομα, έναντι 140.000-140.000 πέρυσι. Με ζοφερή πρόβλεψη να αυξηθούν κατά άλλες 500.000 οι πολιτικοί πρόσφυγες και οι λαθρομετανάστες, μετά την πλήρη αποχώρηση Τσίπρα απέναντι στους Ευρωπαίους, που δέχτηκε να γίνει η Ελλάδα αποθήκη ανθρώπων απ´ όλα τα μέρη της γης. Ένας απέραντος καταυλισμός.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline