Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  11:54:59

Η διαμάχη Καμμένου- Αδωνη για τους τζιχαντιστές

Με αναρτήσεις στο twitter και παραπομπές ο Αδωνις Γεωργιάδης κατηγορεί τον Πάνο Καμμένο ότι είναι ο υπουργός που απειλούσε τους Ευρωπαίους να τους στείλει τζιχαντιστές μαζί με τους πρόσφυγες.

Ο κ. Γεωργιάδης παραπέμπει εν πρώτοις σε ένα ρεπορτάζ που είχε δημοσιεύσει η βρετανική Telegraph τον Μάρτιο του 2015.

To εν λόγω ρεπορτάζ έγραφε:

«O Πάνος Καμμένος είναι υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας. Υπουργός Εθνικής Άμυνας ήταν και στην προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Ένα μηνα μετά τη δολοφονική επίθεση τζιχαντιστών κατά του CharlieHebdo και lίγο μετά την υπουργοποίησή του, στις 8 Μαρτίου 2015, και ενώ ο υπουργός Εξωτερικών (και τότε), Νίκος Κοτζιάς, αλληθώριζε προς τη Ρωσία, ο Πάνος Καμμένος απηύθυνε στους ευρωπαίους εταίρους, από το βήμα του εθνικού συμβουλίου του κόμματός του, των ΑΝΕΛ, την εξής απειλή: αν οι εταίροι-πιστωτές προσπαθήσουν να χτυπήσουν την Ελλάδα, είπε, τότε η ελληνική κυβέρνηση θα αναστείλει τη συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ και θα στείλει τους μετανάστες που βρίσκονται στο ελληνικό έδαφος «στο Βερολίνο».

Τόνισε μάλιστα πως θα είναι εξ ολοκλήρου ευθύνη της Ευρώπης, «η οποία θα έχει χτυπήσει την Ελλάδα», αν ανάμεσα στους μετανάστες που θα προωθηθούν στην Ε.Ε. υπάρχουν και άτομα που «βρίσκονται στο πλευρό» του Ισλαμικού Κράτους...».
Την ίδια προειδοποίηση, με παραπλήσια λόγια, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επανέλαβε αργότερα, σε συνέντευξη που παραχώρησε προς τους Times του Λονδίνου (στην Ανθή Καρασάββα και στον Philip Aldrick), η οποία δημοσιεύθηκε στις 7 Απριλίου 2015.

Στη συνέντευξη εκείνη, ο Πάνος Καμμένος προειδοποίησε τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο λέγοντας ότι οι «συνεχείς προσπάθειες» από ευρωπαίους αξιωματούχους να διαλύσουν τον κυβερνητικό συνασπισμό στην Ελλάδα ενδέχεται να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να ελέγξει τα σύνορά της και να κρατήσει έξω τους τζιχαντιστές που επιχειρούν να διεισδύσουν στην Ευρώπη.
«Η Ευρώπη πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι διατηρώντας την Ελλάδα σταθερή, το μέτωπο της Δύσης κατά του Ισλαμικού Κράτους είναι ασφαλές. Αλλά αν εκδιωχθεί ή αναγκαστεί να βγει από την ευρωζώνη, κύματα μεταναστών χωρίς χαρτιά, συμπεριλαμβανομένων ριζοσπαστικών στοιχείων, θα ξεχυθούν από την Τουρκία, οδεύοντας προς την καρδιά της Δύσης» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος. «Αν αυτά τα κύματα μεταναστών αυξηθούν, τότε η απειλή των εισερχόμενων εξτρεμιστικών στοιχείων δεν θα αυξηθεί μόνο για την Ελλάδα αλλά και για το σύνολο της Δύσης», προειδοποίησε ο κ. Καμμένος.
Ο Αδωνις Γεωργιάδης παραπέμπει επίσης σε ρεπορτάζ ελληνικών σάιτ, μεταξύ των οποίων το iefimerida.gr:

Η απάντηση του υπουργού Αμυνας ήρθε επίσης με μια παραπομπή στο σάιτ Olympia.gr:

Το ρεπορτάζ του εν λόγω σάιτ έγραφε:

«ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ» πούλαγε ο Γεωργιάδης την ώρα που βρέφη και ο Εβραίος πατέρας έπεφταν νεκρά από αντισημιτικά κτήνη.
Όταν οι τζιχαντιστές χτύπησαν στην Γαλλία και το Βέλγιο «εβραϊκούς στόχους» κάποιοι πανηγύριζαν, κάποιοι άλλοι όμως θησαύριζαν. Οι έμποροι του μίσους ειναι αυτοί που θησαύρισαν αλλά και έστρωσαν το χαλί στους τζιχαντιστές πουλώντας αντισημιτισμό. Και δυστυχώς κάποιοι συμπολίτες μας τους πίστεψαν, νομίζοντας ότι «κινδυνεύουν μόνον οι Εβραίοι»

«Στην αρχή λοιπόν ήλθαν για τους Εβραίους».
Τώρα όλοι γνωρίζουμε πως ήλθαν για όλους μας. Για τον πολιτισμό μας, όπως οι ναζί ομοϊδεάτες τους.
Σήμερα όλοι γνωρίζουμε το ψεύδος των ανθελλήνων, απολίτιστων αντισημιτων που δολίως έστρωναν το χαλί για τους τζιχαντιστές.
Σήμερα οφείλουμε ως Έλληνες να αποδείξουμε ότι είμαστε αντάξιοι κληρονόμοι του πολιτισμού μας.
Σήμερα οφείλουμε να αντισταθούμε με καθε τρόπο στο τζιχαντ και τους αντισημίτες – ναζί φορείς του.
Άνθρωποι σαν τον Γεωργιάδη ντροπιάζουν τον Ελληνικό πολιτισμό ακόμα και αν αποσκοπούσαν μόνο στο κέρδος.
Δεν μπορούν να εκπροσωπούν ούτε έναν Έλληνα».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline