Πέμπτη 25 Απριλίου 2024  04:02:57

Η μοναξιά ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ

Το σοκ της αποχώρησης ουσιαστικά Παναγούλη και Νικολόπουλου (κι ας φαίνεται διαγραφή, αφού και οι δυο δεν την υπολόγισαν ως ποινή), φαίνεται να λειτούργησε προβληματικά για την Κυβέρνηση.

Με φοβίζει ότι 153 θα γίνουν λιγότεροι ή με παραλογισμούς διάφορους. Δήθεν ότι έτσι ισχυροποιήθηκε η Κυβέρνηση κι ακόμα - κατά το Παν. Καμμένο - υπάρχει ελπίδα αύξησης των 153 από άλλους χώρους, χωρίς όρους αλλά απλώς.... προς ενίσχυση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Στους ίδιους παραλογισμούς και συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα. Από τη μια ζητούν " εθνική συνεννόηση και υποστήριξη " από τα άλλα κόμματα αλλά από την άλλη απορρίπτουν κάθε ενδεχόμενο συνεργασιών στη διακυβέρνηση της χώρας. Τους θέλουν μόνο κολαούζους.

Έτσι τους φαντάζονται. Δεν καταλαβαίνουν ότι όχι μόνο το ΠΑΣΟΚ με τις γνωστές δηλώσεις της Φ. Γεννηματά, αλλά και τα άλλα κόμματα δεν θέλουν καμμιά κυβερνητική συνεργασία με τους δράστες του Τρίτου και (πιο σκληρού) Μνημονίου. Δεν υπάρχει δυνατότητα για μια άλλη, νέα πλειοψηφία στη Βουλή. Ούτε Οικουμενική, ούτε απλή συνεργατική.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline