Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  10:38:02

Η ανώφελη συνάντηση στο Προεδρικό

Ασφαλώς η Κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου τα φέρνει δύσκολα. Σίγουρα θα ήθελε συναίνεση από άλλα κόμματα στα νομοσχέδια της αλλά χωρίς να θυμίζει συγκυβέρνηση.

Όμως καμμία προοπτική. Τέτοια δεν προβλέπεται για το άμεσο μέλλον. Ο Τσίπρας θα εξαντλήσει όλα τα όρια ζωής για την Κυβέρνηση και τη μόνη συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο. Τι σημαίνει αυτή η διαπίστωση; Πως όσα σενάρια διαβάσετε τις επόμενες ημέρες ή ακούσετε από ευφάνταστους ρεπόρτερ ρίχτε τα στα σκουπίδια. Τέσσερα κυρίως από αυτά. Δεν θα έχουμε ανασχηματισμό της Κυβέρνησης. Δεν θα έχουμε ενιαία στάση από τα Κόμματα στο Ασφαλιστικό. Δεν βαδίζουμε σε κάποιου είδους συγκυβέρνηση. Δεν οδηγούμαστε σε πρόωρες εκλογές.

Τίποτα από όλα αυτά δεν θα γίνει. Η δήθεν συνάντηση στο Προεδρικό θα αποδειχθεί φρέσκος αέρας, όπως και η προηγούμενη Διάσκεψη του Ιουλίου, όπως συνέβη άλλωστε και με το Δημοψήφισμα, του οποίου η χρησιμότητα και το νόημα αναζητείται. Ανώφελη τελικά η δήθεν σπουδαία συνάντηση στο Προεδρικό. Ήταν ένα τερτίπι Τσίπρα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline