Πέμπτη 25 Απριλίου 2024  04:05:00

Θα τον πάρουν στο λαιμό τους;

Άρχισαν πάλι διάφοροι κύκλοι, πολιτευόμενοι δεύτερης διαλογής και μωροφιλόδοξοι της δημοσιότητας να κυκλοφορούν τα σενάρια: "Μόνη μας λύση για τη ΝΔ και τη χώρα ο Καραμανλής".

"ο μόνος που μπορεί να συνενώσει την Παράταξη", "Ο αναγκαίος αρχηγός μετά την εκλογή ενός από τους τέσσερις, όποιος και να είναι". Αυτό το μονόδρομο της επανόδου του Κώστα Καραμανλή στην αρχηγία της ΝΔ, το ξαναπαίζουν τελευταία. Με απειλές ότι θα γίνει βεβαιότητα εάν εκλεγεί νέος αρχηγός ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ομοίως και ο Κυρ. Μητσοτάκης. Εξαιρούν τον Ευάγ. Μεϊμαράκη" που αποδείχθηκε τελικά πολιτικός συγκρουσιακός και με άθλια " γαλλικά", που μάλιστα πολύ διαφημίζει.

Αυτόν επέλεξε να υποστηρίζει ο τέως Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, χωρίς να κάνει τη διαφορά. Τώρα, διαλαλούν ότι θα μπει μπροστά ως ενωτική δύναμη, με όλους τους παλιούς πολιτικούς. Θα τον πάρουν - για άλλη μια φορά- στο λαιμό τους. Δεν υπάρχει ρεύμα επανόδου για τον Κ. Καραμανλή.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline