Τετάρτη 24 Απριλίου 2024  19:59:07

Αποκαλυπτήρια ΣΥΡΙΖΑ

Η κρίση εμπιστοσύνης προς τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ κρατάει χρόνια, είναι δεδομένη. Μάλλον σταμάτησε και φαίνεται να ανέκαμψε στις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα άλλοτε πανίσχυρα κόμματα του δικομματισμού δεν αντιμετωπίζονται με κούραση, με δυσπιστία, με πολύχρονη φθορά. Όμως, πέρα από κάθε αμφιβολία στο επίκεντρο της μεγάλης κρίσης εμπιστοσύνης βρίσκεται πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ, η διακυβέρνηση Τσίπρα και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός. Για ορισμένους δεν είναι λιγότερη η φθορά για τους ΑΝΕΛ και τον Παν. Καμμένο.

Πράγματι ουδέποτε Κυβέρνηση μετά την Μεταπολίτευση του 1974, απαξιώθηκε τόσο γοργά και απογοήτευσε για τα ψεύδη της, εκτός ίσως από την Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου τον Σεπτέμβριο του 2009. Μετά οκτώ μήνες εξαπέλυσε το Πρώτο Μνημόνιο στη θέση του " Λεφτά υπάρχουν ". Τόσο χρόνο περίπου χρειάστηκε το Τρίτο Μνημόνιο Τσίπρα-Καμμένου, αλλά οι οδυνηρές του συνέπειες με νέους φόρους και περικοπές θα φανούν από τον Ιανουάριο. Στον ένα χρόνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline